Cum a murit Zina Dumitrescu. Ce a facut in ultima zi de viata. Mama Modei avea 82 de ani

Publicat: 28 Mar. 2019, 16:28 Vedete

Vesti triste pentru fanii modei si cei care ii erau apropiati. Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie 2019, la onorabila varsta de 82 de ani.

Acum s-a aflat cum a murit Zina Dumitrescu si ce a facut in ultimele clipe de viata. Conform Libertatea.ro, Zina Dumitrescu a murit in somn. Mama Modei a luat masa de pranz, cum obisnuia in fiecare zi, apoi s-a retras in camera ei. Urma sa se odihneasca la pranz.

Din pacate, s-a aflat cum a murit: Zina Dumitrescu a murit in camera ei, in somn. Vestea este socanta pentru toata lumea, cu toate ca la inceputul anului a avut probleme de sanatate. Ultimii ani din viata i-a trait intr-un azi luxos din Ghermanesti. Era ingrijita bine de toata lumea, mai ales de patron care o rasfata cum putea.

Cum a murit Zina Dumitrescu pe 28 martie 2019

Zina Dumitrescu, născută Zenobia Bogoș, și-a câștigat în timp renumele de „Mama Modei Românești, a fost internată, în 2012, de fiul ei, Cătălin, într-un azil de bătrâni din apropierea Bucureștiului. Apropiații mamei Zina susțineau că aceasta ar suferi de Alzheimer.

Cum a murit Zina Dumitrescu – Catalin Botezatu, devastat

„Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva! A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (n.r. Ioan Casian). Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun”, a spus Cătălin Botezatu citat de spynews.ro.

Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie 2019

In ultima perioada, Zina Dumitrescu era slabita si extrem de suparata. Locuia intr-un azil de batrani, la marginea orasului. Fiul ei refuza sa o vada sau sa comunice cu ea, prin telefon. Singurul care o ingrijea era Ion, patronul azilului.

Ion Cassian, proprietarul azilului la care Zina Dumitrescu locuieste de cativa ani, era ingrijorat in ultimele luni. Cu toate ca a depus eforturi sa ii ridice moralul, Mama modei se topea pe picioare. De dor si de suparare…

„Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare. Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul. 

Starea dânsei și felul ei de a pune problema a fost în continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei. Din contră, nu dorește să mănânce, are stări de vomă tot timpul…A venit și mult prea târziu băiatul și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să-și schimbe comportamentul, gândurile…” declara patronul azilului dupa ce Zina a fost dusa inapoi de la spital.

Zina Dumitrescu si-a dorit sa moara

Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi. Nu se simte deloc bine, nu mai este în parametrii ei normali.

Am fost zilele trecute cu ea și și-a făcut analizele și toate au ieșit destul de bune, nu a stat internată, dar anii își spun cuvântul. Vârsta vorbește de la sine, nu mai are deloc putere. Nu mai este ea! Nu mai are nici poftă de mâncare, se degradează pe zi ce trece, nu știu ce o să se întâmple cu ea, unde o să ajungem”, a declarat, pentru Click!, Ioan Casian.

Publicat: 28 Mar. 2019, 16:28 Vedete
Pe aceeași temă