Bianca Sarbu a avut cancer de trei ori. Prezentatoarea Antena Stars a trait o drama!

Publicat: 28 Mar. 2019, 15:27 News 3

Prezentatoarea care ii tine locul Gabrielei Cristea cat timp este in concediu prenatal are o poveste trista. A fost diagnosticata cu cancer de trei ori.

Bianca Sarbu a avut cancer de trei ori. Prezentatoarea Antena Stars a trait o drama. Vedeta tv a fost diagnosticata de medici de 3 ori cu cancer. A fost daramata sa afle ca are cancer de piele, initial. Apoi a mai fost diagnosticata de 2 ori…

Bianca Sarbu a reusit sa se vindece de cancer. Din nefericire, a dat de niste medici care au tratat-o superficial. Aceasta nu a fost informata ca poate sa moara de la cancer, ci i s-a spus invers.

  • „Femeie, trezeşte-te! Cu aşa boală nu e de joacă!„, ci dimpotrivă, i-au spus că „de la cancerul de piele nu se moare”, a spus Bianca pentru spynews.ro.

Bianca Sarbu a avut cancer de trei ori

Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de trei ori, sotul Biancai Sarbu a murit. Acesta s-a stins din viata in timp ce canta, pe scena. Prezentatoarea tv a ramas singura cu doi copii pe care i-a crescut singura. Apoi soarele i-a suras! Bianca Sarbu s-a casatorit cu un tinerel frumusel, la o luna de relatie.

  • ”Când ai 20 și ceva de ani și viața ți se pare că … își deschide porțile și te așteaptă numai lucruri frumoase, și te duci așa la un control de rutină și doctorul se uită la tine și-ți spune că ai cancer, practic te șochezi. Tu te gândești că atunci viața începe. Eu aveam în jurul nasului o rană care nu se mai închidea și pe care am tratat-o după ureche, cu alifii. Prima întrebare este … de ce eu? Mi-a zis că este într-o fază incipientă…era cancer de piele”, a mărturisit Bianca Sarbu.
  • ”Soțul meu era cu 17 ani mai mare ca mine și-l simțeam așa… tată, iubit, protector, toate la un loc. În momentul în care eu l-am născut pe Luca, probabil că din cauza emoțiilor rana de la nas a reapărut. cancerul de piele rămâne latent, iar la șocuri, la necazuri recidivase. Nu am avut timp să mă gândesc la mine (…)”, a mai povestit prezentatoarea.
Publicat: 28 Mar. 2019, 15:27 News 3
Pe aceeași temă