Gemeni cu tati diferiti. Barbatul si-a pus sotia sa faca un test ADN si asa a aflat adevarul! :O

Publicat: 28 Mar. 2019, 13:18 Parenting

Un tata de gemeni a aflat ca este parintele doar unuia dintre copiii sai! Si-a pus sotia sa faca un test ADN si asa a aflat intregul adevar.

Pentru ca avea o oarecare suspiciune ca sotia l-ar fi putut insela, barbatul a dorit sa stie negru pe alb daca are sau nu dreptate. Asa ca i-a cerut partenerei sale de viata sa faca respectivul test. A iesit la iveala ca acei gemeni cu tati diferiti fusesera conceputi in urma mai multor relatii intime.

Totusi, sansele ca asa ceva sa se intample sunt cat se poate de rare, sustin specialistii. Fenomenul de gemeni cu tati diferiti apare in urma a ceea ce se numeste „superfecundatie heteropaternala”. Asa ceva s-a petrecut de curand si intr-un oras din China. Femeia care a dat nastere bebelusilor cu doi tati diferiti este originara din regiunea chineza Xiamen.

Gemeni cu tati diferiti, nascuti in China!

Aceasta a dat nastere gemenilor care aveau doi tati diferiti. Unul dintre ei era barbatul cu care era casatorita, pe cand altul un partener cu care avusese doar o aventura amoroasa. Fenomenul rar din punct de vedere medical are loc atunci cand ovulele sunt fertilizate de spermatozoizi care nu provin de la aceeasi persoana. Mai poate aparea si cand fecundarea fiecarui ovul are loc dupa mai multe acte intime diferite.

Gemeni cu tati diferiti

Persoanele in cauza au ramas in anonimat, din pricina faptului ca este un caz cat se poate de sensibil. Totusi, situatia a fost facuta publica de catre directoarea agentiei guvernamentale care se ocupa de efectuarea de asemenea teste de paternitate.

Analiza ADN a scos la iveala ca este vorba de gemeni cu tati diferiti. Barbatul a dorit sa stie daca a fost inselat pentru ca gemenii pe care ii stia ai sai aratau diferit unul de altul. Primul copil ii semana foarte bine, pe cand cel de al doilea nu avea deloc trasaturi comune cu ale sale. A simtit in adancul sufletului ca exista o neregula, iar ulterior i-a fost si confirmata.

Cel care a cerut testul ADN a aflat, odata cu sosirea rezultatelor ca era tatal biologic doar al unuia dintre fratii gemeni. Barbatul care fusese inselat s-a infuriat tare cand si-a dat seama de realitate. La inceput, sotia a incercat chiar sa falsifice rezultatele! Insa, pana la urma, ea a recunocut ca a avut o aventura de o noapte, atunci cand a ramas insarcinata.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 28 Mar. 2019, 13:18 Parenting
Pe aceeași temă