O alta actrita celebra a fost agresata sexual! Barbatul i-a cerut „sa-i bage degetul in posterior” in timp ce era filmat

Publicat: 14 Nov. 2017, 20:48 Vedete

O alta actrita celebra a fost agresata sexual! Rebel Wilson este celebra pentru rolurile sale din comedii, insa au fost episoade din viata blondinei care nu au avut nimic de-a face cu amuzamentul.

Odata cu valul de dezvaluiri despre hartuirile sexuale, Rabel s-a alaturat colegilor sai de breasla postand pe Twitter mai multe mesaje in care a povestit in ce au constat agresiunile sexuale asupra ei.

De departe unul dintre cele mai stanjenitoare momente din viata vedetei a fost cel in care un barbat celebru, al carui nume a preferat sa-l tina sub anonimat, i-a cerut „sa-i introduca degetul in posterior”.

Prietenii tipului erau de fata si se pregateau sa filmeze momentul, insa actrita le-a stricat distractia refuzand sa faca ce i s-a cerut. Dupa ce s-a plans de comportamentul barbatului, Rabel povesteste ca tot ea a fost mustrata pentru ca nu s-a comportat „dragut” cu celebritatea masculina.

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Nov. 2017, 20:48 Vedete
Pe aceeași temă