O alta actrita celebra a fost agresata sexual! Barbatul i-a cerut „sa-i bage degetul in posterior” in timp ce era filmat

Publicat: 14 nov. 2017, 20:48 Autor: D. C. Vedete

O alta actrita celebra a fost agresata sexual! Rebel Wilson este celebra pentru rolurile sale din comedii, insa au fost episoade din viata blondinei care nu au avut nimic de-a face cu amuzamentul.

Odata cu valul de dezvaluiri despre hartuirile sexuale, Rabel s-a alaturat colegilor sai de breasla postand pe Twitter mai multe mesaje in care a povestit in ce au constat agresiunile sexuale asupra ei.

De departe unul dintre cele mai stanjenitoare momente din viata vedetei a fost cel in care un barbat celebru, al carui nume a preferat sa-l tina sub anonimat, i-a cerut „sa-i introduca degetul in posterior”.

Prietenii tipului erau de fata si se pregateau sa filmeze momentul, insa actrita le-a stricat distractia refuzand sa faca ce i s-a cerut. Dupa ce s-a plans de comportamentul barbatului, Rabel povesteste ca tot ea a fost mustrata pentru ca nu s-a comportat „dragut” cu celebritatea masculina.

O alta actrita celebra a fost agresata sexual! Ce i-a cerut partenerul

Destainuirile blondinei nu s-au oprit aici. A mai avut o „intalnire” intr-o camera de hotel cu un regizor extrem de cunoscut. „Nu s-a intamplat nimic fizic pentru ca sotia barbatului l-a sunat si l-a certat pentru ca doarme cu actrite… Am iesit de acolo imediat”, a marturisit Rebel Wilson.

„Daca sunt martora unui astfel de comportament, chiar daca mi se intampla mie sau cuiva cunoscut, nu voi mai fi politicoasa”, a adaugat ea.

Marturisirile actritei din „The Pitch Perfect” au venit la scurt timp dupa ce scandalul cu Harvey Weinstein, mogulul din Hollywood, a devenit global. Mai multe vedete au facut dezvaluiri despre harturile sexuale prin care au trecut ani in sir in industria cinematografica.

Publicat: 14 nov. 2017, 20:48 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă