Alain Delon isi abuza fiul. Il inchidea in cusca, impreuna cu cainii familiei

Publicat: 06 May. 2019, 13:39 Vedete

Alain Delon obișnuia să îl închidă pe unul dintre fiii săi, Anthony Delon, cu câinii în cușcă, în copilărie, potrivit unui nou documentar dedicat celebrului actor.

Alain Delon isi abuza fiul. Documentarul a fost difuzat pe 3 mai, de postul de televiziune France 3, în seria „Un jour, un destin”. În documentarul „Alain Delon, la solitude d’un fauve” se arată că actorul în vârstă de 83 de ani avea o metodă singulară de a întări caracterul fiului său Anthony, mai precis, îl închidea pe acesta cu câinii în cușcă.

Informația a fost confirmată chiar de Anthony Delon, pe contul său de pe rețeaua de socializare online Instagram. „Aș fi preferat ca această informație să nu devină publică. Aș dori să adaug că nu așa contribui la întărirea caracterului copilului”, a scris actorul în vârstă de 54 de ani.

Alain Delon isi abuza fiul, pe Anthony

„Dacă vrem ca al nostru copil să fie puternic, trebuie să îi oferim dragoste. Trebuie să fim lângă el, să îl încurajăm, să îl facem să se simtă în siguranță”, a mai scris Anthony Delon, citat de mediafax.ro.

Aceasta nu este pentru prima dată când Alain Delon este acuzat de comportament abuziv. În ianuarie anul acesta, manechinul Alain-Fabien Delon, mezinul actorului, debuta cu un roman inspirat din propria viață, despre un adolescent care „speră să își găsească identitatea”, în condițiile în care tatăl acestuia este o personalitate „cu greutate”. Divergențele dintre cei doi sunt binecunoscute, la 18 ani, Alain-Fabien îl acuza pe celebrul său tată de abandon.

Ari Boulogne, fiul lui Alain Delon, dezvaluiri socante: „Mama imi dadea droguri”

Familia lui Alain Delon

Alain Delon are patru copii: Alain Fabien și Anouchka, o actriță în vârstă de 27 de ani, din relația cu modelul danez Rosalie van Breemen (1987 – 2002), Anthony Delon, din relația cu actrița și modelul Natalie Delon (1964 – 1968), și Christian Aaron „Ari” Päffgen, în vârstă de 56 de ani, dintr-o scurtă relație cu cântăreața și actrița germană Nico.

Alain Delon a jucat în pelicule precum „Rocco și frații săi” (1960), „În plin soare” (1960), „Eclipsa” (1962), „Ghepardul” (1963), „Laleaua neagră” (1964), „Samuraiul” (1967), „Borsalino” (1970), „Notre histoire” (1984), „Pe cuvânt de polițist” (1985).

Publicat: 06 May. 2019, 13:39 Vedete
Pe aceeași temă