Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular cerebral

Publicat: 09 Aug. 2019, 08:43 Vedete

Celebrul actor francez Alain Delon, 83 de ani, a suferit un accident cardio-vascular si a avut o "usoară" hemoragie cerebrala in urma cu cateva saptamani, potrivit News.ro.

Alain Delon la spital. „Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemorgaie cerebrală”, a spus Anthony Delon pentru AFP. „El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a fost internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el, fratele meu, sora mea, şi mama mea, Nathalie”.

Alain Delon la spital. Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular cerebral

„Funcţiile sale fiind perfecte şi starea sa stabilizată, potrivit medicilor, a putut pleca în Elveţia şi se recuperează într-o clinică. Sora mea, care locuieşte acum în Elveţia, îi urmăreşte recuperarea de aproape şi ne ţine la curent cu progresele zilnice”, a concluzionat fiul lui Delon.

Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular cerebral

Alain Fabien Maurice Marcel Delon este un actor și producător francez, câștigător al Premiului César. Ascensiunea sa a fost rapidă, fiind la vârsta de 23 de ani comparat cu actori francezi celebri ca Gérard Philipe și Jean Marais, precum și cu actorul american James Dean. A fost denumit chiar și Brigitte Bardot în ipostază masculină.

De-a lungul carierei, Delon a lucrat cu regizori celebri printre care Luchino Visconti, Jean-Luc Godard, Jean-Pierre Melville, Michelangelo Antonioni și Louis Malle.

Publicat: 09 Aug. 2019, 08:43 Vedete
Pe aceeași temă