Alain Delon a fost spitalizat dupa ce a inceput sa se simta rau. Ce se intampla cu indragitul actor

Publicat: 15 Jun. 2019, 12:00 News 3

Actorul a fost internat vineri în Spitalul american din Neuilly, o suburbie a Parisului. A acuzat mai multe dureri de cap si ameteli.

Alain Delon a fost spitalizat. In varsta de 83 de ani, vedeta a avut o perioada mai grea. Acesta a acuzat dureri puternice de cap si ameteli dese. Surse din anturajul actorului francez sustin ca medicii nu au descoperit nimic grav la analize, informeaza Agerpres.

Alain Delon sufera de aritmie cardiaca. Starea lui de sanatate s-a agravat in ultimele zile. Din fericire, a ajuns la un spital bun unde medicii s-au ocupat imediat de el. A fost supus mai multor teste medicale si analize de specialitate.

Alain Delon a fost spitalizat

Conform sursei citate, actorul se afla in afara oricarui pericol. Dar medicii il tin internat pentru a ii monitoriza starea de sanatate. Daca se va simti mai bine, saptamana viitoare va fi externat, informeaza digi24.ro.

Zilele trecute, actorul Alain Delon a primit un premiu la Festivalul de la Cannes. Acesta a primit trofeul Palme d’Or onorific. Trofeul i-a fost înmânat de fiica lui, Anouchka. Actorul a tinut si un discurs in care a vorbit despre „un omagiu postum, dar acordat în timpul vieţii”.

Alain Delon isi abuza fiul. Il inchidea in cusca, impreuna cu cainii familiei

Documentarul a fost difuzat pe 3 mai, de postul de televiziune France 3, în seria „Un jour, un destin”. În documentarul „Alain Delon, la solitude d’un fauve” se arată că actorul în vârstă de 83 de ani avea o metodă singulară de a întări caracterul fiului său Anthony, mai precis, îl închidea pe acesta cu câinii în cușcă.

Informația a fost confirmată chiar de Anthony Delon, pe contul său de pe rețeaua de socializare online Instagram. „Aș fi preferat ca această informație să nu devină publică. Aș dori să adaug că nu așa contribui la întărirea caracterului copilului”, a scris actorul în vârstă de 54 de ani.

Ari Boulogne, fiul lui Alain Delon, dezvaluiri socante: „Mama imi dadea droguri”

Publicat: 15 Jun. 2019, 12:00 News 3
Pe aceeași temă