Bunicul Luizei a facut noi declaratii cutremuratoare: „A ajuns cu bine in Elvetia, nu va faceti probleme”

Publicat: 08 Aug. 2019, 18:15 General

Bunicul adolescentei disparute in luna aprilie a facut noi declaratii sfasietoare.

Bunicul Luizei a facut noi declaratii cutremuratoare. Bunicul adolescentei disparuta in luna aprilie a spus ca a primit doua apeluri misterioase imediat dupa disparitia nepoatei sale.

Apelurile veneau din partea a doua persoane diferite, pentru ca vocile sunau complet diferit, insa mesajul a fost aproape acelasi: „Luiza a plecat la munca in strainatate”.

Bunicul Luizei a facut noi declaratii cutremuratoare

Bunica Luizei Melencu rupe tacerea

„Am primit doua apeluri la două zile dupa dispariție. A zis că la insistențele unei prietene nu mai vrea să vina acasă. Am cerut-o la telefon. Mi-a zis că nu vrea să vorbească cu mine și mi-a închis telefonul.

Al doilea telefon a fost altă voce, prima voce era mai tânără, a doua voce era ca a mea, mai în vârstă, 50-60 de ani cu aproximație. Telefonul a fost scurt, a zis ”A ajuns cu bine în Elveția, nu vă faceți probleme”, dupa care mi-a închis . Erau numere de România”, a spus bunicul Luizei, potrivit Antena3.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Luiza Melencu nu este moarta! Dezvaluiri soc din interiorul anchetei

Sunt dezvaluiri soc din interiorul anchetei care duc la o asemenea ipoteza incredibila. Acestea sunt facute chiar de avocatul familiei fetei, care vine cu noi amanunte incendiare.

„Față de celelalte victime, cred ca Luiza era foarte interesantă pentru el. Eu cred că a dat-o mai departe și s ar putea să avem noroc și să nu fie moartă. Sunt date și informații care mă conduc la această concluzie.

Era o fată foarte frumoasă. Pot să vă spun, că de asta s-a început o anchetă ce vizează anturajul acestuia, potențialii complici”, a dezvăluit Tonel Pop, conform Antena 3.

Publicat: 08 Aug. 2019, 18:15 General
Pe aceeași temă