Relațiile Andreei Mantea! Ei sunt bărbații celebri care au fost cuceriți de prezentatoarea TV

Publicat: 12 oct. 2022, 17:20 Autor: Camelia Vedete

Relațiile Andreei Mantea au fost toate de notorietate, pentru ca s-a iubit numai cu barbati cunoscuti in showbiz-ul autohton.

De-a lungul timpului, Andreea Mantea nu si-a ascuns niciun iubit si a recunoscut, de fiecare data, motivele despartirii. Din pacate, nu se poate considera foarte norocoasa in relatiile de iubire, pentru ca toate au avut un final nefericit.

Iata cateva dintre relatiile Andreei Mantea care au ocupat, la vremea lor, primele pagini ale ziarelor.

Relațiile Andreei Mantea

Relatiile Andreei Mantea

Relațiile Andreei Mantea: Bogdan Ivanof

Frumoasa prezentatoare TV s-a iubit cu Bogdan Ivanof timp de doua luni. Apoi l-a cunoscut pe Andrei Tardea, astfel ca Andreea l-a dat repede uitarii pe omul de afaceri.

Relatiile Andreei Mantea

Relațiile Andreei Mantea: Andrei Tardea

Andreea Mantea a intrat in lumea vedetelor datorita relatiei cu Andrei Tardea, insurat, la vremea aceea, cu Alexandra Tardea. Dintre toate relatiile Andreei Mantea, aceata a fost cea mai controversata, pentru ca lui Andrei i s-au aprins calcaiele dupa focoasa bruneta cand sotia sa era insarcinata in noua luni.

Cei doi s-au iubit atat de mult, incat el a divortat de sotie si parea convins ca vrea sa traiasca toata viata alaturi de Andreea. Mai mult, a la scurt timp a cerut-o si in casatorie. Nu a fost sa fie, iar cei doi s-au despartit dupa un an de iubire pasionala.

Relatiile Andreei Mantea

Relațiile Andreei Mantea: Rani Adamescu

La o luna de cand s-a despartit de Andrei Tardea, Andreea Mantea s-a consolat in bratele tanarului afacerist Rani Adamescu, fiul lui Dan Grigore Adamescu. Cei doi au petrecut impreuna Revelionul in 2010.

Relatiile Andreei Mantea

Relațiile Andreei Mantea: Nasser

Relatia dintre Andreea Mantea si Nasser nu a fost una asumata. Cei doi au fost surprinsi de presa in timp ce se sarutau intr-o parcare, dupa un eveniment monden. Nasser era casatorit la acea vreme si probabil de aceea Andreea nu a recunoscut nimic.

Relatiile Andreei Mantea

Relațiile Andreei Mantea: Razvan Cismigiu

Dupa ce a fost dezamagita in dragoste de cativa barbati foarte bogati, Andreea Mantea si-a reprofilat gusturile. Vedetei i-a picat cu tronc unul dintre colegii de platou. Luati de val, intr-o dimineata, dupa multe ore de munca, Andreea si Razvan Cismigiu nu numai ca au flirtat, ba chiar s-au si sarutat sub ochii curiosi ai colegilor. Cu toate acestea, simtind ca au ‘comis-o’, Andreea si Razvan au devenit ceva mai rezervati si relatia s-a terminat fara ca nimeni sa stie.

Relatiile Andreei Mantea

Liviu Moreanu

Andreea Mantea a fost intr-o relatie si cu fostul iubit al Anei Lesko. Povestea aceasta de iubire a durat foarte putin. Astfel, idila s-a concumat timp de trei saptamani.

Relatiile Andreei Mantea

Ei sunt barbatii celebri care au fost cuceriti de frumoasa bruneta

Relațiile Andreei Mantea: Razvan Voicu

Andreea Mantea si Razvan Voicu s-au iubit in 2012. Cei doi si-au consumat relatia in timp ce erau colegi la acelasi trust TV. Ea prezenta o emisiune si el era reporter. Dupa cateva luni s-au despartit, insa nimeni nu stie de ce.

Relatiile Andreei Mantea

 Iulian Moga

Aceasta relatie intre Andreea si Iulian Moga a durat un an. Dupa ce s-au despartit, s-au acuzat reciproc de infidelitate, iar Andreea marturisea in acel moment, sfasiata de durere, ca toti barbatii din viata ei au inselat-o.

Relatiile Andreei Mantea

Relațiile Andreei Mantea: Stefan Stan

Relatia dintre Andreea Mantea si Stefan Stan, primul castigator al show-ului ‘Vocea Romaniei’ a fost una intens mediatizata. In cele sapte luni in care s-au iubit, cei doi s-au certat si despartit de mai multe ori. Cu toate acestea Stefan Stan i-a dat chiar si inelul de logodna. Relatia lor nu a rezistat insa, iar in vara anului 2013 s-au despartit definitiv.

Relatiile Andreei Mantea

Cristi Mitrea

Andreea Mantea l-a cunoscut pe luptatorul MMA Cristi Mitrea la emisiunea ‘Burlacita’, in 2014. Dupa cateva despartiri si impacari, ea a ramas insarcinata. Cei doi au un baietel, au ramas in relatii de prietenie si nu au vrut sa mai formeze un cuplu.

Relatiile Andreei Mantea

Publicat: 12 oct. 2022, 17:20 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă