BOMBA in ancheta! Dinca ar fi fost in atentia Politie pentru trafic de persoane, dinainte de disparitia Alexandrei! Ar fi implicat si fiul sau. Ce primeau la schimb?!

Publicat: 08 Aug. 2019, 10:31 News

Criminalul din Caracal se pare ca are un lung istoric infractional si facea parte dintr-un lant mai mare de rapire a fetelor si trecerea lor peste granita pentru a fi exploatate sexual.

Dinca ar fi fost in atentia Politie pentru trafic de persoane! Cazul de la Caracal este departe de a se termina in ciuda faptului ca Gheorghe Dinca si-a recunoscut faptele iar doua dintre victimele lui par sa fie identificate dupa ramasite.

Criminalul din Caracal este in continuare suspectat ca nu ar fi actionat singur si ca mai mult ca sigur ar fi avut complici sau ar fi facut parte dintr-o retea mai ampla de trafic de persoane. Surse din ancheta au declarat pentru Stirile Pro Tv ca Gheorghe Dinca ar fi fost deja in atentia politistilor din Craiova inca dinainte ca Alexandra sa dispara. Anchetatorii ar fi avut numele lui pe o lista scurta si date despre autoturismul pe care il conducea de mai bine de 10 zile. Se pare ca masina lui a fost filata inclusiv de Brigada de Operatiuni Speciale din Craiova. Pe masura ce zilele trec se ridica tot mai multe semne de intrebare referitoare la lipsa de actiune a autoritatilor in cazul lui Gheorghe Dinca.

Aceleaşi surse susţin că bărbatul ar fi fost implicat într-o reţea de trafic de persoane care acţiona în Italia, Anglia şi Germania. Din grupare ar face parte şi fiul suspectului. Dincă, precizează sursele, era cel care le prezenta traficanţilor diverse femei, iar în schimb primea servicii sexuale. Anchetatorii încearcă acum să dea de urma celor pe care bărbatul le-ar fi dat pe mâna proxeneţilor.

Dinca ar fi fost in atentia Politie pentru trafic de persoane!

Anchetatorii cerceteaza chiar in aceste momente fiecare metru patrat din curtea lui si vor sparge cu siguranta si buncarele betonate din curte si vor sapa peste tot pe unde au suspiciunea ca s-ar mai afla si alte cadavre. Cel putin pana in prezent ipoteza conform careia Dinca ar fi facut mai multe victime decat a recunoscut nu este deloc exclusa de anchetatori.

Ieri anchetatorii au intrat pentru prima data si in mansarda casei lui, acolo unde au gasit mai multe cutii cu haine pe care le-au luat pentru a le analiza in laborator. Anchetatorii au gasit 3 telefoane la el in casa si un laptop. Din primele verificari se pare ca pe laptop erau mai multe filmulete erotice si se verifica daca apar si imagini cu minore.

Publicat: 08 Aug. 2019, 10:31 News
Pe aceeași temă