Ultimele cuvinte pe care le-a auzit Luiza: „Ai grija cu cine te…”

Publicat: 08 Aug. 2019, 10:03 Ciao.ro

Acestea sunt ultimele cuvinte pe care Luiza Melencu le-ar fi auzit de la familia ei. In scurt timp a fost rapita de Gheorghe Dinca.

Ultimele cuvinte auzite de Luiza. Familia Luizei Melencu a anunţat dispariţia fetei la câteva ore după incident. Fata dispărut într-o zi de duminică, 14 aprilie 2019, din Caracal, unde venise să retragă de la un bancomat bani trimişi de mama sa.

Potrivit adevarul.ro, ultima dată, Luiza a vorbit chiar cu mama ei, la ora 11,29. Georgeta Melencu se afla la acel moment în Anglia, dar vorbeau zilnic şi chiar de mai multe ori pe zi.

„A fost 11,00 jumătate când am vorbit ultima dată cu ea. A rămas că ne auzim acasă. Am vorbit pe cameră cu ea şi ea a zis «Hai, mă, mami, că nu merg cu camera, că se uită lumea…!».

Ultimele cuvinte auzite de Luiza

Bunica Luizei Melencu rupe tacerea
Luiza a fost prima victima a criminalului din Caracal

Tatăl ei o suna, dar ea nu insista mereu. În ziua aia ea l-a sunat, personal. Bărbatul meu a declarat treaba asta, l-a sunat şi i-a spus că urcă în maşină. Şi eu, ultima frază pe care am vorbit-o, a fost: „Ai grijă la cine te urci, mamă!“, a dezvăluit mama Luizei

Gheorghe Dinca are televizor in celula! Vede tot ce se spune despre el in presa

Gheorghe Dinca imparte celula cu inca un detinut, dar nu este strain de ce anume se dezbate de el in presa.

Gheorghe Dinca are televizor in celula. Gheorghe Dincă se plânge prin vocea avocatului său că este foarte obosit. Iar atunci când este condus în teren pentru cercetări, i se dă apă caldă, pentru că nu există frigidere.

Între timp, surse din anchetă subliniază condiţiile foarte bune de care acesta se bucură în arestul de la IPJ Olt, unde împarte celula cu un singur deţinut.

Citeste continuarea aici.

Publicat: 08 Aug. 2019, 10:03 Ciao.ro
Pe aceeași temă