Ancheta se complica! Alte 5 fete, victime ale lui Gheorghe Dinca?

Publicat: 08 Aug. 2019, 07:07 Ciao.ro
Ancheta se complica! Alte 5 fete, victime ale lui Gheorghe Dinca?

Pe zi ce trece, ancheta in cazul tragediei de la Caracal se complica tot mai mult.

Ancheta se complica. Inca de la inceput, anchetatorii nu au exclus ipoteza potrivit careia Gheorghe Dinca ar fi facut mai multe victime.

Dispariţiile mai multor minore din zona de sud a României este investigată, deşi oamenii legii au ales să nu ofere informaţii până nu ştiu clar dacă au sau nu legătură cu Gheorghe Dincă. Potrivit stirileprotv.ro, ar fi vorba de cel puţin cinci fete care corespund profilului victimelor bărbatului din Caracal.

Ancheta se complica. Gheorghe Dincă ar fi fost în atenţia oamenilor legii pentru trafic de persoane, înainte de apelul Alexandrei la 112

Surse apropiate anchetei spun că bărbatul ar fi fost implicat într-o reţea de trafic de persoane alături de fiul său. După ce le prezenta proxeneţilor diferite femei, Gheorghe Dincă primea la schimb servicii sexuale.

ancheta se complica

Procurorii au început audierea posibililor complici ai lui Gheorghe Dincă

Potrivit celor spuse de Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, anchetatorii iau în calcul şi ipoteza conform căreia Gheorghe Dincă ar fi fost ajutat de alte persoane în cazul ororilor.

Astfel, au fost date dispoziţii clare în a fi audiaţi şi alţi oameni din cercul criminalului din Caracal.

„Din ce-am observat, începând cu data de astăzi, într-o manieră deschisă, procurorul a dat dispoziţii clare în a fi audiate şi alte persoane, suspecte că fac parte din cercul şi anturajul lui infracţional.

Este prima dată când chiar organele în drept nu-şi mai asumă acea chestiune care s-a zvonit, că ar fi un lup singuratic. Este o noutate în ceea ce priveşte şi conceptul anchetatorilor.”, a declarat Tonel Pop, avocatul familIei Luizei, la Romania TV.

Publicat: 08 Aug. 2019, 07:07 Ciao.ro
Pe aceeași temă