Bei apa calda pe stomacul gol? Iata 6 beneficii

Publicat: 07 Aug. 2019, 16:39 Life
Bei apa calda pe stomacul gol? Iata 6 beneficii

Multe persoane isi incep ziua cu o cana de apa calda sau ceai. Insa nimeni nu bea apa calda simpla pentru ca nu ii cunoaste beneficiile. Iata de ce ar trebui sa faci si tu asta.

Beneficii apa calda pe stomacul gol. Apa calda consumata pe stomacul gol dimineata are multe efecte pozitive asupra corpul tau: stimuleaza digestia, indeparteaza toxinele din corp, te scapa de crampe si imbunatateste circulatia.

1. Detoxifierea organismului – O cana de apa calda dimineata indeparteaza toxinele periculoase din corp. In plus, stimuleaza digestia.

2. Imbunatatirea metablismului – Daca ai o durere de stomac, bea un pahar de apa calda dimineata, inainte de micul dejun. In acest fel, corpul tau va functiona mult mai eficient.

Beneficii apa calda pe stomacul gol

beneficii apa calda

3. Incetinerea procesului de imbatranire – Toxinele din corp accelereaza procesul, insa apa le indeparteaza. Prin urmare, pielea ta devine mai elastica si imbatraneste mai greu.

4. Ameliorarea durerii – Crampele menstruale pot fi ameliorate cu apa calda. Aceasta relaxeaza muschii stomacali.

5. Ajutor in slabire – Te ajuta pentru ca apa calda accelereaza temperatura corpului. Astfel, arzi mai multe calorii iar rinichii si organele excretoare functioneaza mai bine.

6. Stimularea circulatiei – Apa calda ajuta corpul sa scape de resturi. Ceea ce inseamna ca si circulatia devine mai buna.

Publicat: 07 Aug. 2019, 16:39 Life
Pe aceeași temă