Veste proastă pentru bucureșteni! Ce se întâmplă cu trei spitale din Capitală

Publicat: 28 Nov. 2019, 18:37 News
Veste proastă pentru bucureșteni! Ce se întâmplă cu trei spitale din Capitală

Criza căldurii și a apei calde afectează și spitalele, precum Institutul Oncologic Fundeni, Institutul Clinic Fundeni şi Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu.

Astfel că managerii au primit înştiinţare de la RADET în această dimineaţă, anunțând că vor rămâne fără apă caldă în următoarele 24 de ore, potrivit digi24.ro.

Aparent au fost găsite soluţii de compromis pentru blocurile operatorii şi secţiile de terapie intensivă, unde căldura va fi asigurată cu ajutorul aparatele de aer condiţionat şi calorifere electrice.

RADET a anunțat joi că furnizarea agentului termic în zona Fundeni se sistează pentru un interval de maximum 24 de ore, ca urmare a unei avarii produse pe Magistrala de termoficare 2Dn 600, veche de 43 de ani, care ar fi trebuit înlocuită în urmă cu 23 de ani. Până acum, cinci puncte termice şi două instituţii sunt afectate de această avarie, potrivit sursei citate.

În același timp, se sistează agentul termic până la ora 24,00 și în cartierul Aviaţiei, ca urmare a unei avarii produse pe o magistrală de termoficare Dn700, poziţionată înaintea zonei unde deja se înlocuiesc tronsoane din perimetrul străzii Nicolae Caramfil, potrivit Adevărul.

Publicat: 28 Nov. 2019, 18:37 News
Pe aceeași temă