Cu cine a luat Andreea Bălan cina în Dubai, cât timp fetele dormeau la hotel: „Cât timp au dormit gărgărițele, alături de bunica lor, eu…”

Publicat: 08 oct. 2022, 15:39 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cu cine a luat Andreea Bălan cina în Dubai, cât timp fetele dormeau la hotel. După mai bine de jumătate de an de filmări în România și în America Latină pentru show-uri de televiziune, Andreea Bălan a petrecut, la începutul lunii octombrie. Chiar o mult-așteptată vacanță în Dubai alături de cele două fiice și de mama ei.

Artista a ales special această destinație deoarece o consideră ideală atât pentru copii. Asta prin atracțiile dedicate celor mici, cât și pentru adulți. Orașul cosmopolit fiind mereu extrem de ofertant, cu noi și noi atracții deschise anual.

”Am avut mai bine de jumătate de an plin de filmări și în special, cât timp am filmat pentru America Express, am stat departe de fetițele mele. Odată ce am revenit în țară, le-am promis că vom merge în curând într-o vacanță, alături de bunica lor. Am reușit să prind șase zile libere între filmările de la emisiune. La începutul lunii octombrie, astfel că am decis să mergem în Dubai.

Cu cine a luat Andreea Bălan cina în Dubai, cât timp fetele dormeau la hotel

Mi-am dorit o destinație la căldură, unde gărgărițele mele să se bălăcească în piscină. Să le duc să vadă atracțiile potrivite vârstei lor și, în același timp. Să pot vizita și eu ce este nou în oraș, cât timp ele rămân la hotel alături de bunica lor. 

Am zburat la business class pentru că mi-am dorit să ofer familiei mele tot confortul pe care îl merită. Să ne uităm împreună la desene animate pe durata zborului de cinci ore, și să se simtă, practic, ca acasă. În Dubai am ales să stăm la Palazzo Versace, deoarece este în același timp și foarte elegant și spațios. Pentru o ședință foto pe care plănuiam să o fac, dar și foarte ofertant pentru copii, cu piscine și locuri de joacă pentru cei mici”, povestește Andreea Bălan.

Prima zi petrecută în Dubai a fost dedicată exclusiv timpului petrecut în familie, la piscina hotelului.

”Ella și Clara s-au bucurat de vremea caldă și de orele petrecute împreună. S-au delectat cu înghețată și prăjituri, cu tot ce și-au dorit. Seara am mers la cină la restaurantul cu specific italian al hotelului. Iar, în a doua seară, la cel cu specific iranian, unde am avut parte de o experiență culinară cu totul inedită. Preparatele au fost prezentate și servite în cele mai impresionante moduri.

La desert, au avut, spre exemplu, înghețată de șofran cu apă de trandafir și mango, sau așa numitul Treasure Box. Prăjitură brownie și înghețată într-o cutie de comori care include și o lopățică cu care poți presăra crumble de ciocolată deasupra deserturilor. Fetițele au fost foarte încântate de experiență”, spune vedeta.

 Au vizitat cel mai mare acvariu dintr-un mall și Muzeul Viitorului

A treia zi, vedeta a vizitat, alături de fiicele sale și de mama ei, cel mai mare acvariu din lume aflat într-un mall.

”Ne place doarte mult în Dubai și ne place să descoperim lucruri noi. Aici nu te plictisești niciodată. Am mers cu toții la cel mai mare acvariu dintr-un mall ca să vedem multe specii de pești și mamifere marine. Am mers printr-un tunel de sticlă, acoperit de apă, iar în jurul nostru înotau pisici de mare, rechini, pești spadă. Multe specii pe care cele mici au fost atât de bucuroase să le vadă.

Ne-am plimbat apoi puțin prin mall, am admirat cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. Și ne-am întors la hotel pentru prânz și programul de somn de după-amiază. Cât timp au dormit gărgărițele, alături de bunica lor, eu am mers să vizitez Museum of the Future, Muzeul Viitorului, una din cele mai noi atracții uluitoare din Dubai.

Este considerată cea mai frumoasă clădire din lume și găzduiește un muzeu cu totul impresionant. Am călătorit, în anul 2071, într-o navă spațială până la colonia construită pe lună și înapoi pe pământ. Apoi, am ajuns în Biblioteca Pământului, un spațiu uluitor unde au fost înmagazinat AND-ul a peste 2400 de specii de viețuitoare.

Sunt expuse tot atâtea recipiente de sticlă în care a fost inserată imaginea 3D a fiecărei specii. Ai la îndemână o telecomandă pe care, dacă o îndrepți spre un recipient, afli detalii despre acea specie. Și dacă recipientul va lumina în roșu, asta înseamnă că respectiva specie este pe cale de dispariție. Sunt realmente fascinată de ce am văzut!”, povestește artista.

A schiat pe pârtia de 1 kilometru în deșert

Andreea Bălan a avut o experiență unică în a patra zi de vacanță când a schiat pentru prima dată pe o pârtie cu zăpadă construită în deșert.

”Am mers în Mall of the Emirates unde se află cea mai mare pârtie de schi în interior din lume, cu o lungime de 1 kilometru. Sunt înnebunită efectiv de bucurie, mi-am dorit să ajung aici. Nu credeam că este atât de frumos. Sunt impresionată să văd atât de mulți copii care vin să învețe să schieze. În condițiile în care în această zonă a globului nu se pot bucura de zăpadă naturală. Avem pârtii pentru începători, intermediari și avansați, cu teleschi. Cu toate dotările pe care le ai într-o stațiune de munte. Am schiat pentru mai bine de o oră și parcă nu mă mai săturam”, spune vedeta.

De la schi, la safari în desert

După sesiunea de schi, artista a revenit la hotel pentru a petrece câteva ore alături de fiicele ei la piscină, pentru ca după-amiază să plece în deșert unde urma să aibă o nouă experiență de neuitat.

”După sesiunea de schi, pe zăpadă, la o temperatură sub zero grade, după-amiaza mă aștepta o nouă super-experiență, de această dată, în deșert. Am mers la o oră distanță de Dubai unde am pornit într-o cursă de Dune Buggy, la volanul unei mașini de teren, descoperită, cu care am pornit în viteză pe dunele de nisip. Este o senzație de libertate totală, de bucurie imensă, să parcurgi deșertul, departe de aglomerația orașului, să fii doar tu și sentimentul de comuniune cu natura. Cursa a avut loc spre apus, astfel că mergeai cu mașina, în deșert, în direcția soarelui, parcă pentru a prinde cât mai mult din strălucirea lui până trecea de linia orizontului”, povestește Andreea.

Cină la etajul 54 deasupra Dubai-ului

Ultima seară în Dubai a fost rezervată unei cine pe care artista a avut-o într-un restaurant situat la etajul 54, ce oferă o panoramă excepțională asupra întregului oraș.

”În ultima seară, după o zi de plimbare în oraș alături de familie, am mers la Ce La Vi, un restaurant aflat la etajul 54, lângă Burj Khalifa, de unde poți admira, de la înălțime, întreg orașul. Priveliștea a fost cu atât mai impresionantă cu cât jos se derula show-ul de fântâni arteziene de lângă Burj Khalifa, iar orașul vibra de milioane de luminițe. Dubai este mereu impresionant și oferă permanent ceva nou. De aceea, cei care îl iubesc revin periodic pentru că mereu descoperă ceva nou aici”, încheie Andreea Bălan.

Cu cine se iubește acum Andreea Bălan: „Sunt cea mai fericită”

În vacanța petrecută pe Coasta de Azur, Andreea Bălan a fost însă interzis de sexy! Extrem de decoltată, cu ținute care au pus-o în evidență, rochii foarte decupate și costume de baie colorate. Artista a afișat un zâmbet care ar putea să-i umple inima! Dacă a fost sexy pentru ea sau a avut un motiv în plus să se afișeze așa în vacanță, doar Andreea Bălan poate știi!

Într-un interviu recent, Andreea Bălan a lăsat mister total asupra vieții sale amoroase pe care a decis să nu o mai afișeze public deloc, considerând că așa este mai bine atât pentru ea cât și pentru Ela și Clara, cele două fetițe ale sale pe care le are din mariajul cu George Burcea.

„Poate e, dar nu vorbim nici la viitor”

„Partea aceasta despre relații este pentru mine și doar pentru mine, deoarece se pare că am fost foarte deschisă cu presa și presă nu a făcut altceva decât să pună și alții în plus decât au fost așa că am hotărât că cel mai bine este să fiu foarte discretă! Așa că dacă e să fiu cu cineva presa nu va mai știi!”, a declarat cântăreața pentru Click! „Poate e, dar nu vorbim nici la viitor, nici la prezent pentru că nu voi mai vorbi despre asta!”, a mai adăugat Andreea Bălan atunci când s-a mai adus în discuție existența unui bărbat în viața ei.

S-a speculat la un moment dat faptul că Andreea Bălan ar avea un nou iubit după despărțirea de Tiberiu Argint care a avut loc la începutul anului trecut, după aproape un an și jumătate de relație, singura afișată de altfel, după divorțul de George Burcea.

Cu toate acestea CANCAN.RO a publicat în exclusivitate imagini cu Andreea Bălan și noul iubit.

PRIMELE IMAGINI CU NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN! DIVA ÎL SĂRUTĂ ȘI ÎL ȚINE DE MÂNĂ PE TINEREL, CHIAR ÎN BURICUL CAPITALEI!

Publicat: 08 oct. 2022, 15:39 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă