Andreea Bălan, prima imagine cu noul iubit: „Te-aș ține o viață pentru mine”

Publicat: 14 sept. 2022, 12:44 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan, prima imagine cu noul iubit. Andreea Bălan trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste. Artista nu și-a prezentat noul iubit și vrea să fie de acum foarte discretă cu viața privată.

Andreea Bălan și-a refăcut viața atât după divorțul de George Burcea, cât și după relația cu Tiberiu Argint. Artista e mai îndrăgostită ca oricând, dar stă departe de ochii curioșilor.

Cert este că Andreea Bălan se afișează mereu cu zâmbetul pe buze și din ce în ce mai sexy, așa că sigur admiratorii îi dau târcoale. Într-o vacanță recentă pe care a avut-o pe Coasta de Azur, cântăreața a avut timp să reflecteze asupra vieții sale.

Într-un interviu recent, Andreea Bălan a lăsat mister total asupra vieții sale amoroase pe care a decis să nu o mai afișeze public deloc. C considerând că așa este mai bine atât pentru ea cât și pentru Ela și Clara, cele două fetițe ale sale pe care le are din mariajul cu George Burcea.

„Poate e, dar nu vorbim nici la viitor”

„Partea aceasta despre relații este pentru mine și doar pentru mine. Deoarece se pare că am fost foarte deschisă cu presa și presă nu a făcut altceva decât să pună și alții în plus. Decât au fost așa că am hotărât că cel mai bine este să fiu foarte discretă! Așa că dacă e să fiu cu cineva presa nu va mai știi!”, a declarat cântăreața pentru Click! „Poate e, dar nu vorbim nici la viitor, nici la prezent. Pentru că nu voi mai vorbi despre asta!”, a mai adăugat Andreea Bălan atunci când s-a mai adus în discuție existența unui bărbat în viața ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan, prima imagine cu noul iubit

Într-un vlog pe canalul său de YouTube, Andreea Bălan a anunțat că își dorește să păstreze discreția când vine vorba despre viața ei amoroasă.

„Mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am un iubit. Înțeleg această curiozitate a voastră, dar vreau să mă înțelegeți și să respectați că nu îmi mai doresc să se știe. Și să se vorbească despre această parte personală. Prefer ca pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire. Totul să fie foarte discret și eu să îmi trăiesc iubirea departe de ochii presei. Și ai curioșilor și departe de toate comentariile urâte.

Consider că am făcut această greșeală, să expun viața mea personală. Fie că mi-am dorit, fie că nu mi-am dorit, tot a fost expusă și foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel, dar nu sunt singura care se desparte o dată, de două ori, de trei ori și nu sunt singura care e divorțată și care își crește copiii singură.”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan, prima imagine cu noul iubit. Astfel, cântăreața a postat o fotografie în mediul online, având o descriere care a lăsat multe interpretări. De această dată, vrea să fie foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa personală şi speră ca de această dată să dureze.

Artista radiază de fericire, iar fanii săi din mediul online au observat acest lucru. Fiind îmbrățișați în apusul soarelui, imaginea arată perfect, iar cei doi au fost surprinși într-un moment intim.

„Te-aș ține o viață pentru mine”, este descrierea la fotografia postată în mediul online.

Cât de sexy a fost Andreea Bălan pe străzile din Monte Carlo!

Se pare că Andreea Bălan a decis să ia viața cum vine la 38 de ani. Și pe lângă faptul că este extrem de activă și concentrată pe muncă și concerte, să își mai aloce timp și pentru ea.

În ceea ce privește viața amoroasă a vedetei, deocamdată există o undă de mister total. După despărțirea de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, Andreea Bălan a fost destul de atentă la acest aspect.

Publicat: 14 sept. 2022, 12:44 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă