Mama Luizei da de pamant cu procurorii DIICOT, spunand ca acestia si-au batut joc de ancheta: „Pentru ce sa angajati avocat, ce, noi suntem papitoi?!”

Publicat: 07 Aug. 2019, 15:56 Ciao.ro

Mama Luizei Melencu, tanara disparuta in urma cu patru luni, face acuzatii grave.

Mama Luizei da de pamant cu procurorii DIICOT. Mama fetei pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o la Caracal a facut mai multe marturisiri. In cursul zilei de azi, anchetatorii au mers la Diosti, in casa fetei, ridicand mai multe lucruri.

„Sunt aici, acum. În sfârşit fac ce trebuia să facă de mult timp. Ce au făcut înainte a fost…, nici nu vreau să mai spun. Au luat două fire de păr şi asta a fost tot, prin iunie. Astăzi au luat lenjerie de corp, un puloveraş, nişte brăţări ale Luizei” a spus Georgeta Melencu, mama fetei disparute la data de 14 aprilie 2019.

Mama Luizei da de pamant cu procurorii DIICOT

Mama Luizei a mai spus ca anchetatorii de la DIICOT Craiova ar fi tratat cu superficialitate cazul disparitiei Luizei.

„Ce ne-a făcut nouă domnul procuror Vasilescu… L-am sunat să vorbim cu dânsul, dar nu mai răspunde. Am vrut să ne angajăm avocat, încă de atunci. Şi ştiţi ce ne-a zis? «Pentru ce să angajaţi avocat, ce, noi suntem papiţoi?!» Şi uitaţi ce erau, de fapt” a mai spus aceasta.

S-a gasit un alt telefon ce-i apartine lui Gheorghe Dinca plus noi fragmente de oase

Tonel Pop a afirmat ca este vorba de telefonul folosit pentru sunarea familiei Luizei. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a confirmat ca este vorba despre cel ami ‘important’ telefon din ancheta: „Al patrulea telefon a lui Dincă este verificat acum”, a spus avocatul.

„Se clonează datele dintr-ul alt teledon, al patrulea telefon al lui Dincă, este vorba de un telefon și o cartelă pe care le-a folosit în momentul în care a sunat familia Luizei. Organele au reușit să depisteze acest telefon la o familie, nu pot să vă dau indicația unde, cum și în ce context, important e că l-au găsit.

Se descarcă datele și de pe acest dispozitiv urmând ca mâine să se facă expertiza informatică în fapt în sensul de a se deschide fișierele și a se vedea ce se afla în acel laptop, aparat foto, telefoanele, cele trei, și dacă este timp și în acest al patrulea telefon”, a spus Tonel Pop.

Publicat: 07 Aug. 2019, 15:56 Ciao.ro
Pe aceeași temă