Avocatul familiei Melencu acuză o „mișcare de imagine” prin chemarea mamei Luizei la Cotroceni

Publicat: 29 nov. 2019, 20:20 Autor: Simona News
Avocatul familiei Melencu acuză o „mișcare de imagine” prin chemarea mamei Luizei la Cotroceni

Avocatul familiei Melencu acuză că prin chemarea mamei Luizei la Cotroceni s-a vrut o „mișcare de imagine” pentru președintele Klaus Iohannis. Carmen Obârșanu a spus că dacă președintele nu cere lămuriri de la DIICOT „nu este președintele românilor”.

Monica Melencu, mama Luizei, fata dispărută de la jumătatea lunii aprilie, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie și despre care Gheorghe Dincă spune că a omorât-o, a declarat, vineri, la ieșirea de la Cotroceni, că nu a primit răspunsurile pe care le aștepta și că speră ca, la o întâlnire viitoare, să poată vorbi chiar și președintele Klaus Iohannis.

„Am fost primiți cum nu ne-am așteptat. Am pus niște întrebări, ni s-a răspuns, am cerut să vorbim personal cu domnul președinte. Ni s-a spus că o să existe și o altă dată dacă dânsul are plăcerea de a sta de vorbă cu noi. Totul a fost legat de fiica noastră, de cazul Caracal.

Nu sunt supărată, m-a afectat discuția, chiar am plâns. Nu ne-a oferit detalii în plus. Au fost discuții despre caz, despre nelămuririle care au fost, am zis exact ce s-a întâmplat, că s-a plecat cu stângul de prima dată”, a spus Monica Melencu.

Avocatul familiei, Carmen Obârșanu, a fost mult mai acidă și a spus că totul a fost o „mișcare de imagine”, pentru că, în realitate, consilierul președintelui, cel care a primit familia Melencu, nici măcar nu are pregătire juridică.

„A fost o întâlnire de curiozitate a Președinției, de imagine și, într-adevăr, la un moment dat, domnul consilier a fost foarte nelămurit și dânsul de ce cererile de probațiune făcute de colegii mei au fost respinse într-un mod atât de ostentativ, de rău-voitor de către organele de anchetă.

De ce nu s-au administrat probe, de ce a ajuns la câte luni sunt și să nu se facă niciun fel de cercetare viabilă și fructuoasă în găsirea fetelor… (…) I-am bătut și obrazul domnului președinte, pentru că dovedește atâta dezinteres pentru cetățenii români dispăruți, vă spun sincer, mi s-a părut doar o întâlnire de curiozitate și de imagine publică”, a spus avocatul, la ieșirea de la întâlnirea de la Cotroceni.

Întrebată dacă vor fi făcuți pași concreți în cazul Caracal, după întâlnirea de la Cotroceni, Carmen Obârșanu a spus că dacă președintele nu va cere lămuriri la DIICOT, atunci „nu este președintele românilor”.

Publicat: 29 nov. 2019, 20:20 Autor: Simona News
Pe aceeași temă