Gheorghe Dinca are televizor in celula! Vede tot ce se spune despre el in presa

Publicat: 08 aug. 2019, 09:24 Autor: Loredana Ciao.ro

Gheorghe Dinca imparte celula cu inca un detinut, dar nu este strain de ce anume se dezbate de el in presa.

Gheorghe Dinca are televizor in celula. Gheorghe Dincă se plânge prin vocea avocatului său că este foarte obosit. Iar atunci când este condus în teren pentru cercetări, i se dă apă caldă, pentru că nu există frigidere.

Între timp, surse din anchetă subliniază condiţiile foarte bune de care acesta se bucură în arestul de la IPJ Olt, unde împarte celula cu un singur deţinut.

Gheorghe Dincă are televizor în celulă şi este la curent cu ceea ce se dezbate în presă în legătură cu faptele sale. Surse din anchetă spun că se bucură de condiţii mult mai bune decât în majoritatea penitenciarelor din ţară.

Gheorghe Dinca are televizor in celula!

Avocatul lui Gheorghe Dincă mai spune că acesta cooperează cu anchetatorii. Mai mult el ar recunoaşte că este posibil ca în anumite momente să îi fi minţit.

Cat costa viata Luizei, fata de 18 ani ucisa de criminalul din Caracal! Familia vrea daune morale uriase!

Familia Luizei Melencu, tanara de 18 ani care a disparut, cere o suma fabuloasa ca daune morale pentru moartea fiicei.

Familia Luizei cere o suma uriasa. Familia Luizei Melencu, tânăra de 18 ani care a dispărut în luna aprilie și pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, cere daune morale de 300.000 de euro și a depus la DIICOT o solicitare în acest sens, scrie HotNews.ro.

Conform surselor citate, solicitarea a fost depusă la DIICOT în urmă cu aproximativ o săptămână, mama și bunicul Luizei Melencu cerând daune morale de 300.000 de euro.

Citeste continuarea aici.

Publicat: 08 aug. 2019, 09:24 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă