Politistii au gasit-o dupa multe cautari. In casa cui se afla? Familia este in stare de soc

Publicat: 07 Aug. 2019, 17:10 Ciao.ro

Mai multe echipaje de politie au cautat o femeie a carei disparitie a fost semnalata de fiul ei care sustinea ca este posibil ca ea sa fi murit in apartament.

Politistii au gasit-o. Un barbat a sunat la 112 pentru a reclama ca mama sa, in varsta de 63 de ani, din Lupeni, nu ii mai raspunde de o saptamana la telefon, desi a sunat-o in repetate randuri.

Fiul pensionarei a mai precizat ca femeia sufera de mai multe afectiuni medicale si a cerut efectuarea de verificari la domiciliul acesteia. El sustinea ca este posibil ca ea sa fie decedata.

Politistii au gasit-o dupa multe cautari. In casa cui se afla? Familia este in stare de soc

„În urma sesizării, la adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliţie şi unul de pompieri, însă femeia nu a fost găsită în locuinţa sa. Poliţiştii au găsit o vecină a femeii, care le-a declarat că aceasta i-a lăsat cheia de la apartament, în 31 iulie 2019. Pentru a avea grijă de locuinţa sa, şi i-a spus că pleacă la o cunoştinţă din Reşiţa.  Fără a putea oferi alte amănunte”, a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara, scrie adevarul.ro.

Politistii au gasit-o dupa multe cautari

Politistii au făcut verificari la spitalele si autogarile din Valea Jiului, in incercarea de a o gasi.

„În cele din urmă femeia a fost găsită în comuna Târnova, din judeţul Caraş Severin. Era la locuinţa unui bărbat despre care a declarat l-a cunoscut în urmă cu aproximativ două săptămâni. Totul a fost pe o reţea de socializare. Si vrea să se căsătorească cu el”, a informat Inspectoratul de Politie al Judetului Hunedoara.

Publicat: 07 Aug. 2019, 17:10 Ciao.ro
Pe aceeași temă