Procurorii nu-i dau pace lui Tonel Pop. Este blamat pentru ca si-a facut selfie in ‘casa ororilor’: „Am vrut o poza cu combinezonul”

Publicat: 07 Aug. 2019, 15:34 Ciao.ro
Procurorii nu-i dau pace lui Tonel Pop. Este blamat pentru ca si-a facut selfie in ‘casa ororilor’: „Am vrut o poza cu combinezonul”

Procurorii DIICOT vor sa sesizeze Baroul in privinta avocatului familiei Luizei.

Procurorii nu-i dau pace lui Tonel Pop. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, si-a facut un selfie in casa criminalului din Caracal, care a starnit reale controverse.

Avocatul sustine ca a vrut sa faca o poza la cort, cu combinezonul care „era haios si deosebit”, insa apoi a decis sa stearga fotografia, iar de acolo s-a creat o intreaga isterie.

Procurorii nu-i dau pace lui Tonel Pop

Avocatul Tonel Pop a fost dat afara de la perchezitii

Surse judiciare au precizat ca procurorii care anchetează cazul crimelor din Caracal au hotarat sa sesizeze Baroul Bucuresti in privinta avocatului Tonel Pop, care reprezinta familia Luizei, potrivit Mediafax.

Aparent Tonel Pop a facut mai multe fotografii in campul infractional (casa lui Gheorghe Dinca) cercetat de anchetatori si chiar si-ar fi facut si un selfie, imbracat în combinezon iar dupa aceea a fost indepartat de la cercetari.

„Am cerut șefului criminaliștilor de aici să-mi facă o fotografie cu combinezonul pentru că era haios, au făcut o fotografie în fața prelatei. Cu combinezonul.(…) Pentru că era haios. Dânșii au făcut o poză pe o prelată. Nu se vede nicio frunză. (…) Era haios cu combinezonul cu toate, cu mănuși și am vrut să fac o poză cu acel costum deosebit.

Acea fotografie nu e în câmpul delimitat, ci e la cort. Eram la 30 de metri, nu în câmpul infracțional. Au găsit un pretext, pretextul a fost înainte de a face poza, nu are legătură una cu alta. (…) Am șters, au șters și dânșii, a fost un pretext”, a explicat Tonel Pop.

Avocatul familiei Melencu a mai fost intrebat si despre presupusele tuneluri pe care aparent le-a vazut sub casa lui Gheorghe Dinca, iar atunci avocatul i-a reprosat unui jurnalist ca nu i se permite sa explice pentru ca e Gica contra.

Publicat: 07 Aug. 2019, 15:34 Ciao.ro
Pe aceeași temă