Alexandru Cumpanasu, noi declaratii uluitoare: „E o denigrare a familiei. Nu este corect ca numele Macesanu sa fie folosit asa”

Publicat: 15 Aug. 2019, 15:04 News 3

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a publicat pe Facebook un document care a ridicat intrebari.

Alexandru Cumpanasu, noi declaratii uluitoare. Din acel document reiese um s-a bajbait si cât de mult s-a intârziat la nivelul tuturor institutiilor.

„N-am mai trăit de când sunt așa presiune. Sunt sfaturi din toate zonele sistemului, oamenii sunt îngrijorați de sănătatea mea și se gândesc la binele meu.

Alexandru Cumpanasu, noi declaratii uluitoare

Alexandru Cumpanasu

Ca să nu poți să-i acuzi au alt stil, își exprimă îngrijorarea, au grijă să nu mă îmbolnăvesc. Surpriza uluitoare a fost ieri. Un reprezentant PSD și unul PNL au spus că trebuie să fie interzisă apariția mea publică.

Pentru mine e o situație foarte, foarte grea. Am stat două ore la STS și am încercat să mă lămuresc și eu ce s-a întâmplat. Am întrebat dacă își cer scuze pentru modul în care a vorbit operatorea 112 cu Alexandra.

Operatoarea de la 112 care a vorbit cu Alexandra nu a fost sanctionata

Răspunsul a fost a avut un ton necorespunzătoar, dar a respectat metodologia. Eu vă spun ceva. Până se vor lămuri procurorii, e anchetă. Tonul și atitudinea reprezintă 50% din sluja acelui om care trebuie să transmită un entiment de ocrotire victimei.

Dacă șeful STS nu o suspendă pe această doamnă, eu vă garantez că din punct de vedere penal va răspunde(…). Sunt tot felul de martori care vor să vorbească.

Am văzut un martor spunând despre mătușa Alexandrei că îl cunoștea pe Dincă. E o denigrare a familiei. Nu este corect ca numele Măceșanu să fie folosit așa” a spus unchiul Alexandrei.

Publicat: 15 Aug. 2019, 15:04 News 3
Pe aceeași temă