Avocatul Tonel Pop a fost dat afara de la perchezitiile din casa criminalului din Caracal

Publicat: 07 Aug. 2019, 13:37 Life

Motivul pentru care avocatul familiei Melencu a fost data afara este unul total neasteptat.

Avocatul Tonel Pop a fost dat afara de la perchezitii. Barbatul a fost dat afara de la perchezitiile efectuate in ‘casa ororilor’ din Caracal pentru ca si-a facut un selfie.

„Am cerut şefului de aici, şefului criminaliştilor, să îmi facă o fotografie în faţa unui cort cu prelata trasă şi mi-au făcut dânşii o fotografie în faţa prelatei. Pentru combinezonul acela. (…)

Avocatul Tonel Pop a fost dat afara de la perchezitii

Avocatul Tonel Pop a fost dat afara de la perchezitii

Am cerut voie şefului criminaliştilor să îmi facă o poza în combinezonul acela pentru că era haios, ştiţi?! Şi dânşii mi-au făcut o poză la o prelată, deci nu se vede nicio frunză!”, a spus avocatul, conform g4media.ro.

Avocatul familiei Melencu a mai fost intrebat si despre presupusele tuneluri pe care aparent le-a vazut sub casa lui Gheorghe Dinca, iar atunci avocatul i-a reprosat unui jurnalist ca nu i se permite sa explice pentru ca e Gica contra.

Fiica lui Gheorghe Dinca, legatura dubioasa cu traficantii de carne vie! Alexandra si Luiza, trimise in Italia?

Fiica lui Gheorghe Dinca a plecat in Italia. O ancheta a descoperit ce facea ea acolo, de ce a plecat si cu cine are legaturi.

Alexandra si Luiza, trimise in Italia? Despre fiica criminalului din Caracal stim deja ca a avut o legatura cu un traficant de carne vie in Italia. Daniela Dinca a facut facultatea de Farmacie si unul dintre profesorii de la facultate a angajat-o. La scurt timp dupa ce a angajat-o a aflat ca a furat din gestiune 120 de milioane.

In acel moment ii face plangere penala si incepe un dosar pe numele ei, iar apoi femeia fuge in Italia pentru a strange bani. L-a sunat ulterior pe cel pe care il furase si ii spune ca ii trimite toti banii inapoi, cu conditia sa retraga plangerea.

Prof. dr. Alexandru Lazău a povestit tot ce s-a întâmplat într-un interviu la Antena 3.

Publicat: 07 Aug. 2019, 13:37 Life
Pe aceeași temă