Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, fata in fata dupa divort: „Vom merge undeva toti trei”

Publicat: 07 Aug. 2019, 12:03 News 3

Ioana si Alexandru au divortat dupa 12 ani de casnicie, lasand in urma o fiica indurerata.

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, fata in fata dupa divort. In prezent, actorul filmeaza pentru o pelicula la Piatra Neamt, astfel ca isi vede foarte rar fiica, dar a promis ca va face o schimbare in acest sens si va fi prezent sambata aceasta, la ziua Ruxandrei.

„Am stabilit la divorţ că fiecare dintre noi va petrece două weekend-uri pe lună cu Ruxi şi câteva zile în timpul săptămânii, însă Alexandru are un proiect acum, filmează foarte departe de Bucureşti şi nu se poate ţine de program. Şi iar, pot să spun, am avut dreptate!”, a mărturisit Ioana Ginghina pentru VIVA!

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, fata in fata dupa divort

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, fata in fata dupa divort

In cursul zilei de duminica, Ioana, Alexandru si Ruxandra vor merge intr-un loc impreuna, pentru a incerca sa se reapropie, fiindca in urma divortului s-a produs o racire in relatia tata-fiica.

„Ne vom vedea sâmbătă, de ziua Ruxandrei, şi am înţeles că şi duminică vom merge undeva, toţi trei. Ei acum suferă puţin, amândoi. Alexandru pentru că nu mai are o relaţie apropiată cu Ruxandra, fetiţa îşi doreşte să se apropie, dar nu ştie cum şi eu sunt la mijloc şi încerc să fac o mediere.

„Dar o să fie bine, sunt sigură, pentru că Ruxi este un copil extrem de înţelept şi de matur. Ea a fost întotdeauna un copil special, poate şi pentru că am luat-o întotdeauna cu mine peste tot!” a mai spus Ioana Ginghina, potrivit sursei citate.

Ioana Ginghina, primele declaratii dupa pronuntarea divortului: „Nu pot, nu ma simt bine”

Oficial, povestea de iubire dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol a ajuns la final. Ioana si Alexandru au divortat in mod oficial, dupa cele 30 de zile de cand s-au prezentat in fata notarului.

Actrita a dat primele declaratii dupa ce a iesit de la notar, insa dupa cum era de asteptat, nu este deloc ok fiindca nu se afla in cea mai fericita situatie.

„Nu vreau sa vorbesc despre asta nimic. Asta am zis tuturor care m-au sunat azi, să mă înţelegeţi şi pe mine că nu pot, nu pot! Fizic, psihic, nu pot. Nu mă simt bine şi nu pot să zic acum nimic.

Azi e o zi specială, sunt tot timpul cu Ruxi lângă mine, e o zi specială şi pentru Ruxi şi trebuie să mă înţelegeţi acum că nu pot, adică nu este strict de nimic, dar nu pot, fizic, nu sunt în stare acum, poate peste o zi, două, cinci, nu ştiu, dar în momentul acesta nu pot…

Ne-am întâlnit, dar mai este ceva de semnat… Astăzi a fost cu Ruxi şi a fost un pic mai complicat, adică nu mai e numai de mine acum, ştii?” a spus Ioana Ginghina, potrivit Spynews.

Publicat: 07 Aug. 2019, 12:03 News 3
Pe aceeași temă