Ioana Ginghina, primele declaratii dupa pronuntarea divortului: „Nu pot, nu ma simt bine”

Publicat: 24 Jul. 2019, 10:14 News 3

Oficial, povestea de iubire dintre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol a ajuns la final.

Ioana Ginghina, primele declaratii dupa pronuntarea divortului. Astazi, Ioana si Alexandru au divortat in mod oficial, fiindca s-au implinit cele 30 de zile de cand s-au prezentat in fata notarului.

Actrita a dat primele declaratii dupa ce a iesit de la notar, insa dupa cum era de asteptat, nu este deloc ok fiindca nu se afla in cea mai fericita situatie.

Ioana Ginghina, primele declaratii dupa pronuntarea divortului

Ioana Ginghina, marturisire uluitoare despre divort

„Nu vreau sa vorbesc despre asta nimic. Asta am zis tuturor care m-au sunat azi, să mă înţelegeţi şi pe mine că nu pot, nu pot! Fizic, psihic, nu pot. Nu mă simt bine şi nu pot să zic acum nimic.

Azi e o zi specială, sunt tot timpul cu Ruxi lângă mine, e o zi specială şi pentru Ruxi şi trebuie să mă înţelegeţi acum că nu pot, adică nu este strict de nimic, dar nu pot, fizic, nu sunt în stare acum, poate peste o zi, două, cinci, nu ştiu, dar în momentul acesta nu pot…

Ne-am întâlnit, dar mai este ceva de semnat… Astăzi a fost cu Ruxi şi a fost un pic mai complicat, adică nu mai e numai de mine acum, ştii?” a spus Ioana Ginghina, potrivit Spynews.

Este oficial! Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au semnat astazi actele de divort

Divortul a venit dupa 12 ani de casnicie insa povestea de iubire s-a terminat aici. Fiica lor locuieste momentan cu mama insa ramane de vazut daca acest aspect se va schimba.

Chiar daca Ioana nu a depins financiar de Alexandru Papadopol in toata periaoda casniciei, cheltuielile tot au fost afectate dupa separare.

Ioana Ginghina, marturisire uluitoare despre divort. Cum a fost afectata fetita ei, Ruxandra

„Eu sunt angajată la Teatrul Ion Creangă, am propria afacere și aici mă refer la școala de actorie MiniArtShow, dar și un blog. Financiar sunt ok” a spus Ioana Ginghina pentru Libertatea.

Se pare ca au ajuns la un acord comun in privinta fiicei lor, astfel ca se vor ocupii amandoi in egala masura de cresterea si educatia Ruxandrei si vor impsrti cheltuielile.

Ioana Ginghina, lovitura dupa divortul de Alexandru Papadopol! Ce a mai patit actrita

Publicat: 24 Jul. 2019, 10:14 News 3
Pe aceeași temă