Ioana Ginghina, lovitura dupa divortul de Alexandru Papadopol! Ce a mai patit actrita

Publicat: 06 Jul. 2019, 16:20 Vedete

Dupa divortul de sotul ei, cu care a format un cuplu timp de 12 ani, actrita a aflat un adevar crunt. Prietenii ei au parasit-o in ultima perioada.

Ioana Ginghina, lovitura dupa divortul de Alexandru Papadopol. Actrita a marturisit ca, de cand a terminat relatia cu sotul ei, care scartaia de cateva luni bune, prietenii ei s-au ‘cernut’. Actrita sustine ca acum vede cine a fost cu adevarat alaturi de ea, in toti acesti ani.

Dupa divortul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghina a fost cautata mai rar de prietenii ei. Cei cu care obisnuia sa iasa in ultimii ani, alaturi de sotul ei sau singura, se sustrag usor. Se pare ca actrita e suparata ca a aflat, cu adevarat, cine sunt oamenii de langa ea.

Acum, Ioana e cautata de vechii ei prieteni din facultate. Vedeta sustine ca nu se astepta la acest lucru, dar asta e cursul vietii. Actrita a marturisit pe blogul ei prin ce situatie dificila trece acum.

Ioana Ginghina, lovitura dupa divortul de Alexandru Papadopol

„Este ușor să fii un prieten bun atunci când viața merge ca pe roate, când viața reală este aproape la fel de minunată pe cât o arătam pe Instagram sau Facebook. Vacanțe, cadouri, ieșiri romantice, poze de familie cu gura până la urechi… hmmm… adevărate sau nu ele ne fac să credem că viața noastră este perfectă și atunci suntem prietenii perfecți.

Și deodată ceva se strică, unul dintre noi divorțează… Atunci sita cerne și rămân doar cei care sunt prieteni cu adevărat. Mie mi se întâmpla asta acum. Este extraordinar va spun. Încep să dispară anumiți prieteni însă apar cei pe care îi aveai înainte de căsătorie, cei cu care ai băut în facultate sau cu care te aveai bine pe la filmări până să apăra EL.

Cei care apar atunci când viața ta devine dezordonată, când nu ne mai putem permite să ieșim ca înainte, aceștia sunt prietenii adevărați. Poate nu au timp întotdeauna să te vadă, însă pentru o conversație încurajatoare pe whatapp sunt întotdeauna disponibili.

Parcă simt când îți este rău și atunci sună sau îți trimit un gif vesel care sã te scoată din starea de rahat în care erai. Și nu te judecă, dar nici nu mint. Nu sunt minciuni între voi.Poți să le spui orice despre tine și ei îți vor spune că nu ești nici prima și nici ultima care face asta”, a scris actrița.

Ioana Ginghina, sustinuta moral de prieteni virtuali

„Și am mai descoperit ceva acum de curând. Prietenii virtuali, prieteni pe care nu i-ai întâlnit niciodată sau maxim de două ori în viață ta. Și ei sunt extrem de importanți, pentru că fiecare vorba bună sau experiența împărtășită, te ajută să știi că nu ești singura care trece prin asta, că există viață și după divorț, chiar una mai bună. Îmi face bine să aud că ”totul o să fie bine”.

Ioana Ginghina, marturisire uluitoare despre divort. Cum a fost afectata fetita ei, Ruxandra

Viața uneori nu este cel mai prietenos loc în care ai vrea să fii. Uneori este un foc mic, ușor de stins și alteori este un infern care are nevoie de un camion cu pompieri. Și chiar dacă și reușit să stingi focul, rămân rănile care au nevoie să se cicatrizeze și apoi să se vindece. De aceea ai nevoie de prieteni și de familie. Nu trebuie să te vindeci singur, trebuie să accepți ajutor.

Ioana Ginghina primele declaratii dupa divortul de Papadopol! „Sunt pregatita de alte…”

Sunt prieteni care, deși viața lor este la fel de agitată ca și a ta, găsesc o cale să apară. Și fac toate greutățile și crizele, indiferent cât de mari sau mici sunt, mai tolerante. Viața mea nu mai este strălucitoare, nu mai este ca pe Facebook și mulțumesc mult prietenilor, oamenilor din viața mea,care mă ajută să trec mai ușor peste asta”, a încheiat ea.

Alexandru Papadopol i-a cerut Ioanei Ginghina sa-si schimbe numele de familie. Cum a reactionat aceasta

Publicat: 06 Jul. 2019, 16:20 Vedete
Pe aceeași temă