Jeff Bezos a divortat oficial de sotia lui! Cate MILIARDE de dolari va primi sotia lui

Publicat: 06 iul. 2019, 14:23 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Dupa ce s-au despartit in urma cu cateva luni, cand infidelitatea lui a fost facuta publica, divortul a fost pronuntat ieri.

Jeff Bezos a divortat oficial de sotia lui, MacKenzie Bezos. Fondatorul Amazon si cel mai bogat din lume va ramane fara o parte buna din averea sa. Cei doi au ajuns, vineri, la o intelegere financiara. Potrivit Bloomberg News, fosta sotie a lui Jeff Bezos va primi 38 de miliarde de dolari.

A fost cel mai bogat om din lume in 2019 si nu numai. Dar divortul i-a injumatatit averea de 70 de miliarde de dolari. Jeff Bezos a divortat de sotia lui, MacKenzie Bezos, careia ii va ceda 38 de miliarde de dolari din averea pe care cei doi au strans-o in toti acesti ani.

Jeff Bezos a divortat oficial

MacKenzie Bezos are 49 de ani si va primi suma de bani in doua moduri. Aceasta va primi 19,7 milioane de actiuni la Amazon.com. Asta inseamna 4% din companie, care inseamna 38,3 miliarde de dolari. Intelegerea a plasat-o pe fosta sotie a lui Jeff Bezos pe locul 22 in topul miliardarilor, realizat de Bloomberg.

Divortul a fost pronuntat ieri, in King County, statul american Washington. Jeff Bezos, de 55 de ani, ramane cu 12% din companie. Isi va pastra titlul de cel mai bogat om din lume. MacKenzie Bezos sustinea ca va renunta la actiunile ei de la The Washington Post si de la compania de explorare spaţială Blue Origin.

Jeff Bezos pierde 38 miliarde de dolari din avere

Drepturile ei au revenit fostului sot, dupa cum ea si-a dorit. In plus, i-a cedat si dreptul de vot pentru restul de actiuni pe care femeia le avea la Amazon. Jeff Bezos a anuntat in ianuarie 2019 ca el si sotia lui vor divorta:

Jeff Bezos e cel mai bogat om din lume. Cum arata viata lui si ce mananca zilnic, la micul dejun

„Ne simțim extrem de norocoși că ne-am cunoscut și extrem de recunoscători pentru fiecare an de căsnicie”, a mai scris acesta. „Dacă am fi știut că ne vom despărți după 25 de ani, tot ne-am fi căsătorit”, a adăugat acesta la momentul respectiv.

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, doneaza bani pentru saraci. Cat scoate din buzunar

Patronul Amazon are o relatie cu Lauren Sanchez, o fosta prezentatoare tv. Cei doi s-au cunoscut in New York si idila a inceput la scurt timp. Jeff a devenit milionar în 1997 și, în prezent, este cel mai bogat om din lume, cu o avere de 135 de miliarde de dolari, potrivit indexului Bloomberg.

Pentru ea a divortat Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume! E bruneta, siliconata si e maritata dar si-a inselat sotul cu miliardarul

Publicat: 06 iul. 2019, 14:23 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă