Pentru ea a divortat Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume! E bruneta, siliconata si e maritata dar si-a inselat sotul cu miliardarul

Publicat: 10 ian. 2019, 15:22 Autor: D. C. News 3

Din imagini se poate vedea clar ca "amanta" lui Jeff Bezos este mult mai atragatoare si mai sexy decat fosta sotie.

Pentru ea a divortat Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume! Cum arata femeia? Se pare ca indiferent cat de multi bani ai avea, atunci cand apare o femeie care sa-ti ia mintile esti dispus sa renunti la tot pentru ea.

Jeff Bezos este fondatorul Amazon si cel mai bogat om din lume cu o avere estimata la peste 140 de miliarde de dolari. Dar asta este pe cale sa se schimbe dupa ce a anuntat ca va divorta de sotia lui iar presa din SUA a aflat ca cei doi nu au un contract prenuptial si ca cel mai probabil el isi va pierde jumatate din avere catre sotia lui transformand-o astfel pe ea in cea mai bogata femeie din lume. Dar se pare ca Bezos este dispus sa renunte la bani pentru dragoste dupa ce a cunoscut-o pe femeie cu care se pare ca are o aventura de mai bine de 8 luni de zile. La cei 54 de ani ai sai barbatul s-a indragostit iremediabil de o fosta prezentatoare tv, casatorita si ea in prezent cu un producator celebru de la Hollywood.

Lauren Sanchez este bruneta care l-a sedus pe miliardar si din cate se pare cei doi aveau deja o relatie de mai bine de 8 luni. El o aducea in locurile unde calatorea el cu avionul privat, o caza la hoteluri de lux si ducea o viata in paralel pe langa cea de familist. Bezos a fost casatorit cu sotia lui, MacKenzie mai bine de 25 de ani si au impreuna 4 copii.

Pentru ea a divortat Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume! Cum arata femeia?

 

Acum insa Bezos ia viata de la capat dupa ce aventura lui cu fosta prezentatoare FOX News a fost data in vileag. Lauren Sanchez la cei 49 de ani ai sai a reusit sa-l faca pe Bezos sa se indragosteasca nebuneste de ea. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul sotului ei, care este un producator si un manager de succes de la Hollywood. Sotul ei este agentul unor actori precum: Matt Damon, Christian Bale, Kevin Costner sau Hugh Jackman.

Acum tot ce ramane de stabilt sunt termenii divortului si cel mai probabil Jeff Bezos va fi mai mult decat generos cu sotia lui care i-a fost alaturi timp de 25 de ani, timp in care a reusit sa devina cel mai bogat om din lume si sa construiasca cea mai valoroasa companie din lume.

Presa de peste ocean deja a publicat primele poze cu Bezos si Lauren Sanchez impreuna. Se pare ca cei doi si-au ascuns foarte bine relatia timp de mai multe luni in care s-au intalnit venind cu elicoptere separate sau avioane private in diverse locatii retrase.

Publicat: 10 ian. 2019, 15:22 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă