Pentru ea a divortat Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume! E bruneta, siliconata si e maritata dar si-a inselat sotul cu miliardarul

Publicat: 10 Jan. 2019, 15:22 News 3

Din imagini se poate vedea clar ca "amanta" lui Jeff Bezos este mult mai atragatoare si mai sexy decat fosta sotie.

Pentru ea a divortat Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume! Cum arata femeia? Se pare ca indiferent cat de multi bani ai avea, atunci cand apare o femeie care sa-ti ia mintile esti dispus sa renunti la tot pentru ea.

Jeff Bezos este fondatorul Amazon si cel mai bogat om din lume cu o avere estimata la peste 140 de miliarde de dolari. Dar asta este pe cale sa se schimbe dupa ce a anuntat ca va divorta de sotia lui iar presa din SUA a aflat ca cei doi nu au un contract prenuptial si ca cel mai probabil el isi va pierde jumatate din avere catre sotia lui transformand-o astfel pe ea in cea mai bogata femeie din lume. Dar se pare ca Bezos este dispus sa renunte la bani pentru dragoste dupa ce a cunoscut-o pe femeie cu care se pare ca are o aventura de mai bine de 8 luni de zile. La cei 54 de ani ai sai barbatul s-a indragostit iremediabil de o fosta prezentatoare tv, casatorita si ea in prezent cu un producator celebru de la Hollywood.

Lauren Sanchez este bruneta care l-a sedus pe miliardar si din cate se pare cei doi aveau deja o relatie de mai bine de 8 luni. El o aducea in locurile unde calatorea el cu avionul privat, o caza la hoteluri de lux si ducea o viata in paralel pe langa cea de familist. Bezos a fost casatorit cu sotia lui, MacKenzie mai bine de 25 de ani si au impreuna 4 copii.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Jan. 2019, 15:22 News 3
Pe aceeași temă