Cum arată femeia care l-a ignorat pe Ronaldo. Bomba sexy nu i-a răspuns la mesaje

Publicat: 01 Feb. 2020, 11:03 Vedete

Viktoria Odintcova este modelul care a reușit să atragă atenția celor mai râvniți bărbați ai lumii. Unul dintre admiratorii focosei şatene este chiar fotbalistul Cristiano Ronaldo care a încercat să o impresioneze la un moment dat, însă… nu a reuşit!

Frumoasa rusoaică se laudă că printre cei care îi urmăresc contul de Instagram se numără și Lewis Hamilton sau Neymar, modelul având o relație apropiată cu cei doi.

“Cea mai faimoasă persoană din agenda mea telefonică este Lewis Hamilton. Ultima oară am vorbit pe 15 noiembrie, atunci când mi-a transmis un mesaj de ziua mea. Suntem prieteni, ne trimitem mesaje și chiar ne mai sunăm câteodată. Este vorba doar despre o prietenie. Mai merg la cursele lui ocazional, ultima oară am fost la Sochi. Suntem prieteni de trei ani. Când l-am întâlnit vorbeam foarte puțin engleză, îl puteam doar înțelege. Țin legătura și cu Neymar, pentru că este prieten cu Lewis, l-am cunoscut prin intermediul lui. Este un simplu băiat, ne mai trimitem mesaje pe Instagram”, a spus  Viktoria Odintcova, potrivit thesun.co.uk.

Rusoaica l-a ignorat pe Cristiano Ronaldo

Dacă Lewis Hamilton și Neymar se bucură de atenția frumoasei rusoaice, nu același lucru se poate spune și despre Ronaldo. Se pare că fotbalistul ar fi fost ignorat de Viktoria Odintcova. Modelul nu i-a răspuns la mesajele pe care i le-a trimis în privat.

“Mi-a scris. S-a întâmplat acum mult timp. Mi-a zis: “Bună, ce faci?” I-am șters mesajul și nu i-am răspuns. Evident că nu i-am dat nicio șansă, serios! Știu și alte fete cărora le-a scris, așa că totul era foarte clar: la revedere, mesaj șters”, a spus rusoaica.

Publicat: 01 Feb. 2020, 11:03 Vedete
Pe aceeași temă