Anastasia Kvitko, supranumită Kim Kardashian de Rusia, a încins imaginația bărbaților

Publicat: 03 Jan. 2020, 16:57 Vedete

La doar 23 de ani reuseste sa puna toti barbatii pe jar cu formele ai apetisante, putin spus voluptoase. De aici si renumele de „Kim Kardashian de Rusia”.

Anastasia Kvitko este o rusoaica stabilita in Los Angeles si amndra posesoare a unui trp de zeita pentru care multe femei ar face orice, numai ca sa-l aiba.

Principalele si calitati sunt talia de viespe, sanii extrem de generosi si un posterior mega bombat si de dimensiuni putin spus mari. asta pe langa faptul ca este blonda si are o piele perfect bronzata.

Fiindca este mandra de corpul ei, nu scapa nicio ocazie de a poza provocator, majoritatea pozelor de pe conturile ei de socializare fiind in costume de baie sau imbracata sumar, si in pozitii deloc cuminti.

Anastasia Kvitko, supranumita Kim Kardashian de Rusia, a incins imaginatia barbatilor cu ultimele poze

Anastasia Kvitko a incins imaginatia barbatilor cu ultimele poze

Anastasia Kvitko, supranumita Kim Kardashian de Rusia, a incins imaginatia barbatilor cu ultimele poze

 

Fanii ei, in numar de 8 milioane pe Instagram, asteapta cu nerabdare poze cu frumoasa rusoaica, care stie cum sa-i ademeneasca. Fiindca a lucrat ca model de mica, rusoaica stie foarte bine cum sa pozele.

Insa se pare ca nu ii este pe plac asemanarea cu Kim Kardashian, rusoaica afirmand ca celebra Kim nu este mai presus decat ea. Conform Libertatea, multi dintre admiratorii tinerei sustin ca Anastasia este mult mai senzula, mai delicata si mai naturala decat Kim Kardashian.

Publicat: 03 Jan. 2020, 16:57 Vedete
Pe aceeași temă