Secrete de familie, dezvăluite! Ce a spus Kris Jenner despre divorț dintre Kim și Kanye West, dar și despre a doua sarcină a lui Khloe

Publicat: 30 Mar. 2021, 11:40 Vedete

Secrete de familie, dezvăluite! Kris Jenner a vorbit despre situația dintre Kim Kardashian și Kanye West, dar și despre faptul că ar putea exista posibilitatea ca familia să se mărească. Khloe își dorește și al doilea copil!

Kris Jenner a vorbit în cadrul emisiunii ”Ellen DeGeneres Show” despre viața de familie. Vedeta a mărturisit că atât Kim Kardashian, cât și Khloe sunt în regulă. Kim este bine, chiar și după ce a depus actele de divorț. Afacerea ei este înfloritoare, este mămică model și are grijă de tot: ”Kim este bine. Kim este foarte, foarte ocupată, lucrează la diferite proiecte. Nu știu cum reușește să facă tot cu micuții. Are o mulțime de energie”. Mai mult decât atât, a lansat și o nouă colecție, alături de Kourtney Kardashian, Allison Statter și Lala Anthony.

„Este focusată și foarte pasionată. O văd învățând. Este în programul ei în fiecare zi, iar atunci când primesc programul copiilor, timpul în care ea învață este blocat pentru a nu interveni nimic. Sunt foarte mândră de ea”, a continuat Kris Jenner, arată Verdict.ro.

Cât despre Khloe Kardashian, ea a primit recent un inel. Oamenii cred că ea s-ar fi logodit în secret: „Este un inel frumos. Cred că iubește bijuteriile. Ar trebui să o întrebăm pe Khloe asta!”. Împreună cu Tristan Thompson are o fetiță de doi ani. Chiar dacă s-au despărțit în 2019, au confirmat că își doresc și cel de-al doilea copil și vor să ducă planul la capăt prin inseminare in vitro.

„Cred că este minunat pentru că vor să facă acest lucru și vor un frate sau o surioară pentru True, nu este nimic mai frumos ca o familie mare. Sunt foarte fericită. Vreau ca ei să fie fericiți, iar True o să fie extrem de mulțumită”, a mai spus Kris Jenner.

Kim Kardashian și Kanye West divorțează

De mai multe ori au fost la un pas să divorțeze, însă de data aceasta dorința pare una definitivă, având în vedere faptul că soția lui Kanye West, Kim Kardashian, a depus deja actele de divorț. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și și-au format împreună o familie. De asemenea, Kim Kardashian a cerut custodia comună a celor patru copii pe care îi are împreună cu rapperul Kanye West în vârstă de 43 de ani, arată Revista People.

Kim, în vârstă de 40 de ani, nu a fost văzută purtând verigheta în ultima perioadă, iar Kanye, în vârstă de 43 de ani, a rămas la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 30 Mar. 2021, 11:40 Vedete
Pe aceeași temă