Ce s-a aflat despre Kim Kardashian, după ce a depus actele de divorț. Ce ar fi încercat să facă soția lui Kanye West

Publicat: 29 mart. 2021, 15:26 Autor: Andreea Voicu Vedete

Kim Kardashian și Kanye West se află în pragul divorțului. Actele s-au depus deja și vedeta așteaptă să fie singură, după ce timp de șase ani l-a avut alături pe artist. Chiar dacă a încercat să fie mai discretă în privința acestui lucru, Kim Kardashian a oferit câteva detalii din spatele situației în care sunt amândoi implicați.

În ultimul sezon ”Keeping up with the Kardashians” se vorbește și despre divorțul lui Kim Kardashian de Kanye West. Vedeta ar fi dorit să îl viziteze pe artist la ferma unde locuiește de o perioadă, în Wyoming, dar Kanye nu și-a dorit acest lucru, arată Verdict.ro.

La ceva luni de când s-a dat frâu liber în presă cu informația că vedeta și Kanye West divorțează, Kim a decis să spună câteva lucruri: „Toată lumea vede lucrurile care sunt expuse în presă despre viața mea alături de Kanye, dar eu mereu am fost respectuoasă și nu am vorbit despre problemele pe care eu și el le avem. Adică, toți văd ce se speculează pe Twitter, eu nu vreau să fac publice foarte multe lucruri”.

Kim Kardashian și Kanye West divorțează

De mai multe ori au fost la un pas să divorțeze, însă de data aceasta dorința pare una definitivă, având în vedere faptul că soția lui Kanye West, Kim Kardashian, a depus deja actele de divorț. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și și-au format împreună o familie. De asemenea, Kim Kardashian a cerut custodia comună a celor patru copii pe care îi are împreună cu rapperul Kanye West în vârstă de 43 de ani, arată Revista People.

Kim, în vârstă de 40 de ani, nu a fost văzută purtând verigheta în ultima perioadă, iar Kanye, în vârstă de 43 de ani, a rămas la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 29 mart. 2021, 15:26 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă