Ce spune Kris Jenner despre divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West

Publicat: 22 mart. 2021, 14:48 Autor: Andreea Voicu Vedete

În urmă cu ceva timp, zvonurile potrivit cărora Kim Kardashian și Kanye West se despart au devenit ulterior adevărate, căci celebrul cuplu a anunțat că divorțează. Kris Jenner a vorbit despre situația dintre cei doi.

Kris Jenner a vorbit despre relația dintre Kim Kardashian și Kanye West.

„Ei bine, cred că va fi foarte greu…sunt mulți copii, iar Kim și Kanye…Partea bună în familia noastră este că suntem acolo pentru fiecare, ne sprijiim și ne iubim foarte, foarte mult. Deci tot ce îmi doresc pentru acești copii este să fie fericiți. Și tot ce îmi doresc pentru micuții lor este să fie fericiți, acesta este obiectivul. Dar cred că este doar o perioadă în care discreția contează, Kim a vrut să se ocupe de asta cu propria familie, luându-și timp, așa că, atunci când își va dori, sunt sigură că va spune ce trebuie să spună”, a spus Kris într-un episod The Kyle and Jackie O Show’ din Australia, arată Verdict.

Kim Kardashian și Kanye West divorțează

De mai multe ori au fost la un pas să divorțeze, însă de data aceasta dorința pare una definitivă, având în vedere faptul că soția lui Kanye West, Kim Kardashian, a depus deja actele de divorț. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și și-au format împreună o familie. De asemenea, Kim Kardashian a cerut custodia comună a celor patru copii pe care îi are împreună cu rapperul Kanye West în vârstă de 43 de ani, arată Revista People.

Kim, în vârstă de 40 de ani, nu a fost văzută purtând verigheta în ultima perioadă, iar Kanye, în vârstă de 43 de ani, a rămas la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

Ce avere au de împărțit Kim Kardashian și Kanye West

Din informațiile apărute cele mai mari bogății ale celor doi sunt întreprinderi deținute și exploatate independent, iar perechea a avut fluxuri de venituri separate, încă de la nunta din 2014.

Kanye West are 1,26 miliarde de dolari și este cel mai bogat dintre cei doi. O mare parte din valoarea netă a averii sale este legată de compania sa de îmbrăcăminte.

Kim Kardashian West are o avere 750 de milioane de dolari, dar aceasta este mult mai puțin dependentă de tendința mărcii sale și de consumatori. Lucrurile devin mai complicate atunci când vine vorba de imobilele și posesiunile lor comune – inclusiv conacul lor Calabasas, deși acestea reprezintă mai puțin de 5% din activele lor colective.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 22 mart. 2021, 14:48 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă