Ce avere au de împărțit Kim Kardashian și Kanye West. Suma este colosală

Publicat: 07 Jan. 2021, 14:17 Vedete

Kim Kardashian și Kanye West au șocat o lume întreagă după ce au anunțat că divorțează. Potrivit informațiilor din presa străină cei doi nu mai locuiesc deja de ceva timp împreună, iar cea care se ocupă de formalițile divorțului este chiar celebra brunetă.

După ce în presă a apărut informația potrivit căreia cei doi divorțează, mulți s-au întrebat cum își vor împărți averea.

Cel mai probabil cuplul are a întocmit un contract prenupțial, având în vedere banii puși în joc, dar și faptul că celebra brunetă este deja la a treia căsătorie.

Ce avere au de împărțit Kim Kardashian și Kanye West

Din informațiile apărute cele mai mari bogății ale celor doi sunt întreprinderi deținute și exploatate independent, iar perechea a avut fluxuri de venituri separate, încă de la nunta din 2014.

Kanye West are 1,26 miliarde de dolari și este cel mai bogat dintre cei doi. O mare parte din valoarea netă a averii sale este legată de compania sa de îmbrăcăminte.

Kim Kardashian West are o avere 750 de milioane de dolari, dar aceasta este mult mai puțin dependentă de tendința mărcii sale și de consumatori.

Lucrurile devin mai complicate atunci când vine vorba de imobilele și posesiunile lor comune – inclusiv conacul lor Calabasas, deși acestea reprezintă mai puțin de 5% din activele lor colective.

O sursă apropiată perechii a declarat pentru Forbes că nu s-a luat o decizie finală cu privire la divorț, după ce Page Six a dezvăluit marți că decizia este iminentă maia ales că partenerii locuiesc deja separat: Kardashian West în Calabasas, California cu copiii și West în Wyomin.

Cei doi ar fi mers și la terapie de cuplu, unde au discutat despre o posibilă separare, încă de anul trecut.

Partenerul vedetei suferă de bipolaritate

În trecut, Kim a făcut tot ce a putut pentru a-l proteja şi a-l ajuta pe Kanye să treacă peste problemele sale, dar se pare că nu mai face faţă.

Rapperul se luptă cu o boală mintală de câțiva ani, dar a reușit să treacă peste probleme utilizând combinația sa de medicamente și terapie. Totuși, în ultima perioadă problemele i-ar fi reapărut.

”În trecut, el a suferit episoade maniaco-depresive, având în vedere că suferă de bipolaritate. Acum, el se luptă iar”, spun surse din anturajul celor doi.

”Kim este îngrijorată, la fel ca întreaga familie. Este o situație foarte stresantă, pentru că atitudinea și comportamentul lui Kanye sunt imprevizibile”, mai spune sursa. Mulți au considerat că simptomele descrise de rapper păreau să fie asemănătoare cu cele ale pacienților care suferă de schizofrenie paranoică.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 07 Jan. 2021, 14:17 Vedete
Pe aceeași temă