Ce a făcut Kim Kardashian, după ce a anunțat că se desparte de Kanye West și a depus actele de divorț!

Publicat: 26 feb. 2021, 15:28 Autor: Andreea Voicu Vedete

Kim Kardashian și Kanye West nu mai sunt împreună. Vedeta a depus actele de divorț, iar mai apoi a ieșit în oraș cu prietenele, pentru a ”celebra” acest moment!

Kim Kardashian a dat fuga la restaurant, alături de prietene, pentru a ”celebra” despărțirea de Kanye West. La doar câteva zile de la prezența lor în fața notarului, vedeta a mers la un restaurant pentru a sărbători, a face fotografii și pentru a se înfrupta cu prietenele dintr-un platou cu sushi. A mers în oraș cu Kourtney Kardashian, Stephanie Shepherd și LaLa Anthony.

„Kim stătea la o masă de șase persoane, lângă Kourtney. Au comandat diferite tipuri de sushi și au împărțit totul. Părea relaxată și fericită. Râdea cu prietenele sale și făcea poze. Kim părea că se bucură pentru că este în oraș și socializează cu prietenii. A plecat alături de grup după ce și-a terminat cina și avea un zâmbet larg pe față”, a spus o sursă, arată Verdict.ro.

Kim Kardashian și Kanye West divorțează

De mai multe ori au fost la un pas să divorțeze, însă de data aceasta dorința pare una definitivă, având în vedere faptul că soția lui Kanye West, Kim Kardashian, a depus deja actele de divorț. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și și-au format împreună o familie. De asemenea, Kim Kardashian a cerut custodia comună a celor patru copii pe care îi are împreună cu rapperul Kanye West în vârstă de 43 de ani, arată Revista People.

Kim, în vârstă de 40 de ani, nu a fost văzută purtând verigheta în ultima perioadă, iar Kanye, în vârstă de 43 de ani, a rămas la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

Kim Kardashian și Kanye West s-au separat!? ”A suferit episoade maniaco-depresive”
Kim Kardashian și Kanye West s-au separat | Sursa foto: captura video Youtube

Ce avere au de împărțit Kim Kardashian și Kanye West

Din informațiile apărute cele mai mari bogății ale celor doi sunt întreprinderi deținute și exploatate independent, iar perechea a avut fluxuri de venituri separate, încă de la nunta din 2014.

Kanye West are 1,26 miliarde de dolari și este cel mai bogat dintre cei doi. O mare parte din valoarea netă a averii sale este legată de compania sa de îmbrăcăminte.

Kim Kardashian West are o avere 750 de milioane de dolari, dar aceasta este mult mai puțin dependentă de tendința mărcii sale și de consumatori. Lucrurile devin mai complicate atunci când vine vorba de imobilele și posesiunile lor comune – inclusiv conacul lor Calabasas, deși acestea reprezintă mai puțin de 5% din activele lor colective.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 26 feb. 2021, 15:28 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă