La un pas de divorț? Kanye West și-a mutat o parte din lucrurile pe care le are în casa în care locuia cu Kim Kardashian

Publicat: 05 Feb. 2021, 12:46 Vedete

Sunt sau nu la un pas să divorțeze? Kim Kardashian și Kanye West pare că nu se mai înțeleg, scriu tabloidele de peste hotare. Dar care să fie, de fapt, motivul? Starul Kanye West a mers la reședința lor pentru a-și muta o parte din lucruri.

Kanye West și Kim Kardashian formează unul dintre cele mai populare cupluri pe care le-a cunoscut media. Acum, însă, cei doi pare să aibă probleme în familie, căci starul s-ar fi mutat de la reședința cuplului, la Wyoming, luându-și după el 500 de pereche de încălțăminte și alte bunuri personale. Cei doi s-ar afla în impas, la un pas să divorțeze după 6 ani de mariaj.

O sursă a spus pentru E! News faptul că cei doi și-ar dori ca mariajul să se încheie: ”Kanye s-a săturat de mariaj și merge mai departe. Lui nu îi pasă de prioritățile lui Kim ce o țin departe de a anunța divorțul. El va semna actele înainte ca ea să fie pregătită dacă este nevoie. Își dorește divorțul la fel de mult ca și Kim”, arată Verdict.

Ce avere au de împărțit Kim Kardashian și Kanye West

Din informațiile apărute cele mai mari bogății ale celor doi sunt întreprinderi deținute și exploatate independent, iar perechea a avut fluxuri de venituri separate, încă de la nunta din 2014.

Kanye West are 1,26 miliarde de dolari și este cel mai bogat dintre cei doi. O mare parte din valoarea netă a averii sale este legată de compania sa de îmbrăcăminte.

Kim Kardashian West are o avere 750 de milioane de dolari, dar aceasta este mult mai puțin dependentă de tendința mărcii sale și de consumatori.

Lucrurile devin mai complicate atunci când vine vorba de imobilele și posesiunile lor comune – inclusiv conacul lor Calabasas, deși acestea reprezintă mai puțin de 5% din activele lor colective.

O sursă apropiată perechii a declarat pentru Forbes că nu s-a luat o decizie finală cu privire la divorț, după ce Page Six a dezvăluit marți că decizia este iminentă maia ales că partenerii locuiesc deja separat: Kardashian West în Calabasas, California cu copiii și West în Wyomin.

Sursă foto; capturi video Youtube 1, 2

Publicat: 05 Feb. 2021, 12:46 Vedete
Pe aceeași temă