Kim Kardashian a ajuns în topul miliardarilor lumii. Ce avere are vedeta

Publicat: 07 Apr. 2021, 09:04 Vedete

Vestea la care, probabil, mai multe persoane s-ar fi așteptat! Celebra Kim Kardashian a reușit să ajungă în topul miliardarilor lumii.

Este vestea momentului! Kim Kardashian a reușit să ajungă în topul Forbes, pe lista miliardarilor lumii. În cursul zilei de marți, vedeta de peste Ocean a fost integrată în listă pentru prima oară. Fosta parteneră a lui Kanye West, în vârstă de 40 de ani, a reușit să fie într-unul dintre cele mai râvnite topuri la nivel mondial.

Vedeta „valorează acum 1 miliard de dolari, faţă de 780 de milioane de dolari, în octombrie, mulţumită a două afaceri profitabile – KKW şi Skims – precum şi banilor obţinuţi din televiziune şi contracte de endorsement şi unui număr de investiţii mai mici”, arată Adevărul.

Kim Kardashian și Kanye West divorțează

De mai multe ori au fost la un pas să divorțeze, însă de data aceasta dorința pare una definitivă, având în vedere faptul că soția lui Kanye West, Kim Kardashian, a depus deja actele de divorț. Cei doi sunt căsătoriți de șapte ani și și-au format împreună o familie. De asemenea, Kim Kardashian a cerut custodia comună a celor patru copii pe care îi are împreună cu rapperul Kanye West în vârstă de 43 de ani, arată Revista People.

Kim, în vârstă de 40 de ani, nu a fost văzută purtând verigheta în ultima perioadă, iar Kanye, în vârstă de 43 de ani, a rămas la ferma sa din Wyoming, în valoare de 14 milioane de dolari, pe perioada sărbătorilor, în loc să petreacă alături de clanul Kardashian.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 07 Apr. 2021, 09:04 Vedete
Pe aceeași temă