Si-a ucis sotia si a dat vina pe fiica de 12 ani a cuplului! De ce a mers atat de departe si i-a inscenat adolescentei fapta atat de socanta!

Publicat: 10 Jan. 2019, 14:51 News 2

Un fost agent de bursa din Statele Unite si-a ucis sotia cu sange rece.

Barbatul a mers pana in panzele albe ca sa scape nevinovat, asa ca la un moment dat, cand era banuit doar de crima, a aruncat vina pe fiica lui si a femeii pe care a omorat-o. Rod Colvin si-a ucis sotia in anul 2009, in apartamentul celor doi din Manhattan.

Femeia care se numea Shele Danishefsky Covlin a fost gasita fara suflare chiar de fiica celor doi, pe nume Anna, in baia locuintei lor din orasul american New York. Desi cazul are un deceniu, presupusul criminal a ajuns abia acum in fata unei instante de judecata.

Rod Covlin, un fost agent de bursa, si-a ucis sotia de mesesie bancher. Initial totul a fost catalogat de catre politisti drept un accident, dar cativa ani mai tarziu criminalistii au descoperit mai multe dovezi in acest caz socant. Femeia fusese strangulata, iar mai apoi lasata cu fata in jos in cada, incat sa dea impresia ca s-a inecat din greseala.

Continuarea articolului »

Publicat: 10 Jan. 2019, 14:51 News 2
Pe aceeași temă