Valeriu Ionita a murit. Era team managerul nationalei de futsal

Publicat: 09 Jan. 2019, 17:57 Vedete
Valeriu Ionita a murit. Era team managerul nationalei de futsal

Barbatul s-a stins din viata in urma unei suferinte cumplite. Intreaga echipa nationala de futsal este in doliu.

Valeriu Ionita a murit la varsta de 61 de ani. Anuntul a fost facut de catre siteul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

„În seara zilei de 8 ianuarie 2019, Valeriu Ioniță, fost arbitru și team manager al naționalei de futsal, a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Valeriu Ionita a murit la 61 de ani

Valeriu Ionita a murit. Era team managerul nationalei de futsalNăscut pe 12 aprilie 1957, Valeriu Ioniță a fost arbitru de centru în perioada 1992-2002, bifând aproape 100 de partide în prima ligă. În ultimii ani a îndeplinit rolul de team manager al reprezentativei de futsal a României, alături de care a participat și la cel mai recent turneu final, EURO 2018, în Slovenia.

De asemenea, Valeriu Ioniță era delegat de joc al forului continental la fotbal în sală, fiind prezent la numeroase partide din competiții intercluburi și internaționale.

Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Valeriu Ioniță la vârsta de 61 de ani și transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați”, se arată pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Publicat: 09 Jan. 2019, 17:57 Vedete
Pe aceeași temă