Gabriela Cristea, probleme grave de sanate in sarcina! „In ajun de Craciun am ajuns la spital! Am fost foarte rau”

Publicat: 10 ian. 2019, 10:47 Autor: D. C. Vedete

Gabi Cristea a avut parte de senzatii tari inainte de Craciun si a fost nevoita sa ajunga la spital.

Gabriela Cristea, probleme grave de sanate in sarcina! A ajuns la spital! Vedeta TV urmeaza sa nasca in Martie dar in urma cu putin timp a avut foarte mari probleme de sanatate.

Gabriela Cristea a fost zilele trecute subiectul unor stiri alarmante dupa ce pe Facebook a aparut o imagine cu ea cu o masca de oxigen in pauza emisiunii pe care o prezenta. De fapt vedeta a fost extrem de racita si a fost nevoia sa faca aerosoli cu ser fiziologic pentru a putea respira normal si ca sa isi recapete vocea. Starea ei extrem de proasta a durat mai mult decat ar fi durat in mod normal pentru ca fiind gravida medicii nu i-au putut administra niciun tratament medicamentos. Gabriela Cristea chiar a simtit ca nu mai poate respira si i-a cerut lui Tavi Clonda sa mearga impreuna la spital.

„Am fost foarte rau, am avut laringita virala cu disfonie totala, adica nevasta ideala, fara voce. Fiica mea a zis ca sunt muta, se uita la mine, se astepta si ea sa-i zic ceva. Nu puteam sa articulez deloc. In ajun de Craciun, dupa ce am terminat de facut bradul i-am zis lui Tavi „si acum sa mergem la spital”. Adica eu sa ma cer la spital, pentru mie e o chestie grava, stii ca eu le duc pe picioare. Nu mai puteam sa respir si imi faceam probleme sa nu cumva sa aiba copilul probleme, sa nu aiba suficient oxigen. Singurul lucru care m-a salvat a fost ca am facut aerosoli cu ser fiziologic” a declarat Gabriela

Gabriela Cristea, probleme grave de sanate in sarcina

„De data asta o sa nasc mai repede pentru ca nu am 2 ani intre cezariene iar acum de la 37 de saptamani incep sa ma monitorizeze aproape zilnic pentru ca exista riscul de ruptura de uter. Asta inseamna cu 2-3 saptamani mai devreme. La prima sarcina am avut niste probleme de sanatate care necesitau nastere prin cezariana” a mai povestit ea si despre nasterea pe care o asteapta in Martie.

Gabriela Cristea a vorbit si despre viata ei la casa in comuna Corbeanca si a povestit cum a decis sa se mute acolo: „Noi inainte sa ne facem casa din Corbeanca aveam apartamentul din Dorobanti de langa ASE si am decis sa-l inchiriem pe ala iar cu chiria de la el plateam chiria unei case din Otopeni unde ne-am mutat. A fost visul nostru sa ne mutam la casa. Eu am visat toata viata mea sa am un anumit gen de casa. Visele lui Tavi si visele mele le-am pus intr-o casa de nebuni. Acuma ne dam seama ca am fost putin balamuciti amandoi, dar este casa visurilor noastre. Ma simt foarte bine la curte, e senzatie.”

Publicat: 10 ian. 2019, 10:47 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă