RETROSPECTIVA 2019: cum s-a ajuns la cel mai scump divorț din istorie, cine sunt vedetele care au fentat moartea, dar și cele care s-au stins din viață prea devreme

Publicat: 30 Dec. 2019, 21:02 Vedete

Anul 2019 a fost unul bogat în evenimente pentru vedetele autohtone, cât și pentru cele din străinătate. Pentru unii va rămâne un an memorabil, alții însă și-l doresc șters definitiv din viața lor, pentru că le-a adus multă tristețe. CIAO.RO va face un bilanț al celor mai notabile întâmplări din zona mondenă pe care le lăsăm în spate. 

Probabil că mulți se gândesc la sfârșit de an ce lasă în urma lor. Cenușă sau praf de stele? Ei bine, 2019 a fost un an care a lăsat urme adânci, dureroase mai ales, pentru multe vedete de la noi, însă au fost și personaje care-l vor ține minte ca pe cel mai frumos an din viața lor.

Așadar, putem vorbi despre 2019 ca despre un an al marilor despărțiri, iar cea mai recentă a fost anunțată de Oana Roman, care a transmis un mesaj că s-a separat de soțul ei, însă relația a rămas în coadă de pește.

Am ezitat de zeci de ori să fac aceasta postare. Am scris-o și am șters-o apoi. Din păcate o fac până la urmă. Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfecta asa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații.

În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele in care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră și desi am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai functionează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere, a scris vedeta pe Facebook.

Papadopol și Ginghină au divorțat după 12 ani de relație

La aceeași ”categorie grea” se încadrează și divorțul dintre Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină, care s-a consumat vara trecută și a fost răsunător, mai ales că venea după 12 ani de relație, iar Papadopol a fost surprins apoi în compania unei alte actrițe.

”După divorț am fost dărâmată, dar acum, după vacanță, pot să spun că am un moral foarte bun. Eu bag mâna în foc că Papadopol nu m-a înșelat. Noi nu mai eram de mult timp împreună, înainte să anunțăm divorțul. A avut timp să-și facă o relație cu Adriana. 

Divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani”, a scris Ioana Ginghină, pe blogul său personal.

Un alt divorț care a uimit a fost cel dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. 

„Între noi au fost lucruri normale, discuții civilizate, nu au fost certuri, nu au fost scandaluri, nu au fost picanterii… …Stând mult timp aici și știind că Traian are planuri, are business-urile acolo, neputând să vină în țară, am realizat că trebuie să stau puțin, să mă opresc, să fac o pauză și să mă gândesc și la acest subiect. Am făcut-o, undeva la sfârșitul lunii aprilie, începutul lui mai, și când am fost eu convinsă – m-am întors la matematică și făcut niște calcule, iar când mi-am dat seama că alea sunt exacte, fără virgulă, am dezbătut subiectul cu el. Nu pot spune că l-a îmbrățișat, nu pot spune că a fost fericit, încântat, eliberat, ușurat, dar a înțeles, uman vorbind, ce se întâmplă, rațional vorbind, cum decurg lucrurile și am ajuns la această concluzie”, a declarat Andreea Antonescu într-un interviu.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte

Un 2019 pe care nu-l va uita prea ușor nici colega ei de trupă, Andreea Bălan, cea care a văzut moartea cu ochii după ce a născut a doua oară. Artista a făcut infarct!

Ea a spus pas cu pas cum s-a întâmplat tot în ziua de luni, 4 martie, când a adus-o pe lume pe a doua ei fetiță, Clara. „Abia de astăzi sunt bine şi mi-am strâns fetiţa în braţe. Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită.

Au făcut echipă şi m-au salvat. Mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o. George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot. Eu am fost inconştientă vreo 20 de ore”, a povestit Andreea la scurt timp după acest eveniment dramatic”, a declarat artista după ce a depășit acest impas.

Probabil cel mai scump divorț din istorie s-a produs în 2019 

Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon, considerat cel mai bogat om din lume, și soția lui MacKenzie, scriitoare şi fondatoarea organizaţiei anti-hărţuire Bystander Revolution, și-au anunțat divorțul la începutul anului 2019. Aceștia au luat decizia să se despartă după 25 de ani de căsnicie.

Se pare că motivul divorțului ar fi fost relația extraconjugală pe care Jeff Bezos ar fi avut-o cu prezentatoarea TV Lauren Sanchez.

O altă vedetă care și-a șocat fanii când a anunțat că divorțează, în 2019, a fost cântăreața Adele. S-a întâmplat în luna aprilie, iar separarea a venit după cinci ani de relație. Nu se cunosc motivele despărțirii, însă ce se știe clar este că artista și-a găsit fericirea în brațele rapperului Skepta.

Marcel Toader a murit subit la 56 de ani

2019 a fost, de asemenea, marcat și de dispariția subită a unor celebrități. Cum a fost moartea lui Marcel Toader (56 de ani), în luna august, în urma unui infarct, chiar în timp ce se afla la o masă alături de prietenii lui.

Marcel Toader era cunoscut pentru viața sa amoroasă. Acesta a trecut prin 7 mariaje. Cel mai controversat fiind cel alături de vedeta TV Gabriela Cristea. Înainte de a se lansa în afaceri și a deveni o persoană cu dese apariții în presă, Marcel Toader a jucat rugby de performanță, fiind considerat una dintre cele mai bune ”aripi” pe care le-a avut echipa națională.

La fel de bulversantă și greu de crezut a fost și vestea morții lui Cornel Galeș, care se mutase în Spania după decesul iubitei lui soții Ileana Ciuculete. Galeș se pare că a murit nevinovat în urma unui accident care a avut loc lângă Valencia. Sunt în continuare multe necunoscute în acest caz, însă polițiștii spanioli au demarat o anchetă.

Românii au pierdut-o și pe actrița Florina Cercel în luna iulie a lui 2019 din cauza cancerului pulmonar.

Comparată în tinereţe cu Sophia Loren, Florina Cercel a fost considerată una dintre cele mai frumoase actriţe ale României şi chiar fostul preşedinte Ion Iliescu ar fi fost fermecat de ea. Întrebată însă dacă este adevărat că Iliescu a fost îndrăgostit de ea, actriţa a precizat: „Nu, nu! Prima dată mi-a fost foarte jenă de domnul Iliescu, pentru că dumnealui era preşedinte şi era ridicol pentru mine să se gândească că eu aş fi declarat aşa ceva! Nici vorbă!“.

 

 

 

 

Publicat: 30 Dec. 2019, 21:02 Vedete
Pe aceeași temă