EXCLUSIV Detalii șocante despre accidentul lui Cornel Galeș: ”M-a sunat cineva să-mi spună că ar fi murit”

Publicat: 01 Dec. 2019, 17:36 Vedete

 Soțul cântăreței Ileana Ciuculete ar fi murit în urma unui accident produs în Spania, acolo unde se mutase de ceva timp. Nașa acestuia a fost cea care a primit vestea cruntă, însă tragedia nu a fost însă confirmată încă de autorități. 

Eu nu stiu daca a murit sau nu Cornel. Il sun incontinuu si are telefonul inchis. Pe mine m-a sunat cineva sa mi spuna ca ar fi murit in Spania, intr-un accident de masina. Am zis ca e o gluma. M-am si enervat, I-am zis ca eu sunt un om simplu, nu sunt cu bani, sunt femeie in varsta si sa nu faca glume de astea cu mine. L-am. Sunat pe Cornel, nu reusesc sa dau de el. Am vorbit cu el acum 2-3 zile. Am vazut ca nu raspunde si l-am sunat pe un prieten de al lui de suflet, Radu, care… Nici el nu stie nimic. Nu pot sa aflu, nu pot sa fac investigatii, nu cunosc pe nimeni acolo, iar Cornel nu prea mai are pe nimeni din familie. Va rog, daca aflati ceva, sunati-ma si pe mine. Eu sper sa nu fie adevarat, sper sa fie o gluma… Desi… Si cand a murit fina.. Ileana, am zis ca e o gluma. Si n-a fost„, a declarat Doina Buni, nasa lui Cornel Gales, în exclusivitate pentru CIAO.RO.

Din 2018 Cornel Galeș se mutase în Spania, alături de iubita lui, Viviana.

Galeș a fost căsătorit cu Ileana Ciuculete, artista care a murit în 2017, la vârsta de 59 de ani, în urma unei boli grave.

S-a dus la medic, insa era prea tarziu. Atunci a aflat ca are ciroza, declansata de hepatita C. O boala pe care a purtat-o multa vreme fara sa stie. Tot atunci medicii au anuntat-o ca sansele ei de supravietuire sunt minime

 

Publicat: 01 Dec. 2019, 17:36 Vedete
Pe aceeași temă