Mesajul unui apropiat, la 4 ani de la moartea Ilenei Ciuculete. Cântăreața a murit din cauza unei boli grave

Publicat: 15 Mar. 2021, 15:56 Vedete

Au trecut patru ani de la moartea artistei Ileana Ciuculete, iar aceasta nu a fost uitată de apropiați. Și în ziua de azi, mormântul acesteia este vizitat de oamenii care au ținut la ea. O prietenă apropiată ei, Mirela Radu, a transmis un mesaj.

În memoria cântăreței Ileana Ciuculete, o prietenă apropiată ei a transmis un mesaj. Artista de muzică populară din Craiova i-a dus flori la mormânt: „Au trecut patru ani! Vei rămâne veșnic lângă noi prin cântecul tău! Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște Ilenuța noastră”, arată Cancan.

Artista s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Ileana Ciuculete suferea de o boală gravă, ciroză în stadiu avansat din cauza unei Hepatite C de care nu știa. Înainte de deces, cu o săptămână, artista a mers la doctor pentru că se simțea foarte rău, iar medicii i-au dat șanse minime.

Ce au făcut fiii artistei pentru a recupera averea mamei lor

Băieții Ilenei Ciuculete vor cu orice preț să recupereze averea mamei lor care le-a fost lăsată moștenire. Cei doi bărbați au luat o nouă decizie și au apelat la un executor judecătoresc pentru a se ocupa de toate formalitățile.

După ce Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au murit, băieții regretatei artiste încearcă să recupereze partea de avere care li s-ar cuveni de drept. Astfel, cei doi au hotărât să vândă apartamentul tatălui lor vitreg, locuință care se află în incinta unui complex rezidențial de lângă Capitală.

Mugurel și Cristian Sfetcu au solicitat în 2017, în instanță, detalii despre averea pe care le-ar fi lăsat-o mama lor. Astfel, a ieșit la iveală că fostul soț, Cornel Galeş, a vândut locuința în care a stat cu regretata artistă cu suma de 182.000 de euro, deși el declarase că ar fi încasat, de fapt, suma de 91.000 de euro.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 15 Mar. 2021, 15:56 Vedete
Pe aceeași temă