Cât de frumoasă este fiica adolescentă a Andreei Marin! Ce ședință foto emoționantă au făcut împreună! “Suntem legate de mama mea, Violeta, înger în cer…”

Publicat: 04 iul. 2023, 12:23 Autor: Dora Bazavan Vedete

Fiica adolescentă a Andreei Marin. Andreea Marin nu își mai încape în piele de fericire atunci când își privește fiica, pe Ana Violeta Bănică, rodul dragostei ei din căsnicia cu celebrul Ștefan Bănică JR. Violeta a crescut frumos, are acum 15 ani iar mama ei nu își mai poate lua ochii de la ea, mai ales că în viitorul apropiat, aceasta va pleca la studii în străinătate. Cele două, mama și fiica, au realizat o superbă ședință foto împreună care a făcut deliciul internauților.

Andreea Marin a postat pe social media un video cu ea și Ana Violeta Bănică de la ședința foto, iar cele două sunt pur și simplu extrem de frumoase. Violeta a luat din eleganța, rafinamentul și frumusețea părinților săi, știe să pozeze și să își pună în evidență ochii albaștrii. Mama ei, Andreea Marin, și-a asortat ținutele cu fiica ei și i-a privit cu emoții fiecare mișcare!

Cât de frumoasă este fiica adolescentă a Andreei Marin!

“Sentimente pentru o viață ce ne leagă pe noi, cele două Violete, și cu un fir nevăzut, suntem legate de mama mea, Violeta, înger în cer ce ne-a lăsat moștenire numele și emoțiile ei, sădite în fiecare dintre noi… Nu am cuvinte să mulțumesc pentru această zi de neuitat echipei extraordinare care a făcut posibilă ședința foto mamă-fiică pentru sufletul nostru și acest video – o prețioasă amintire pentru noi – Andreea Marin & Ana Violeta Bănică”, au fost cuvintele cu care “Zâna Surprizelor” a însoțit postarea cu ea și fiica ei.

Andreea Marin și fiica ei sunt mari iubitoare de flori și natură iar la shootingul cu ele două s-au folosit mai multe flori pentru a le pune în evidență frumusețea, emoțiile și starea de bine care le cuprinde atunci când sunt împreună.

Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin iubitul său, de ziua lui 

Fire sensibilă, Andreea Marin și-a găsit de ceva timp liniștea în brațele sufletului său pereche, iubitul său, Adrian Brîncoveanu. Pentru că a fost ziua lui de naștere, cei doi îndrăgostiți s-au răsfățat într-un cadru romantic, o escapadă la Lugano, iar Andreea Marin i-a împărtășit în mediul online un mesaj de dragoste, plin de emoție și sentimente.

“Anii trec, zboară ca vântul

Printre ramuri și-ți șoptesc:

“Nu ești singur, un alt suflet

Ți-e alături.” Te iubesc!

La multi ani, ecoul meu! ”, a postat Andreea Marin cu trimitere la iubitul său, Adrian Brîncoveanu, semn că relația lor merge de minune și se iubesc mai mult decât oricând.

Foto: Instagram

Publicat: 04 iul. 2023, 12:23 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă