Ce spunea fostul soț al Ilenei Ciuculete despre Cornel Galeș: ”Are legătură cu interlopii și de aceea mulți oameni tac”

Publicat: 05 Dec. 2019, 10:05 Vedete

Viața amoroasă a regretatei artiste Ileana Ciuculete a fost foarte zbuciumată. Primul ei soț a declarat de nenumărate ori că ea s-a schimbat radical după ce l-a cunoscut pe Cornel Galeș. 

Regretata interpretă de muzică populară forma un cuplu, de ani de zile, cu Cornel Galeș. Anterior, vedeta a fost căsătorită, timp de 12 ani, cu Valeriu Sfetcu. Cei doi au avut un mariaj de 12 ani, din care au rezultat doi copii.

Am cunoscut-o pe Ileana în 1970, era un copil tânăr, care a pornit pe drumul artistic împreună cu mine. În 1973 ne-am căsătorit şi am divorţat după 12 ani. La început, căsnicia noastră a fost frumoasă, cu dragoste la mijloc. Cu timpul am început să mă împiedic de multe ori de o persoană de culoare în apartamentul nostru, dar nu numai acesta a fost motivul divorţului. Îl chema Amar, cred că era arab şi eram deranjat de prezenţa acestuia în viaţa soţiei mele. Nu m-am prezentat însă la acţiunea de divorţ, pentru că a fost aranjat dinainte, un divorţ manipulat”, povestea Valeriu Sfetcu.

Valeriu Sfetcu spunea că fosta lui soţie a devenit un om rău din cauza soţului, Cornel Galeş.

Eu nu am mai vorbit cu Ileana niciodată de când ne-am despărţit. Am avut mare încredere în ea şi pentru că m-a dezamăgit mult am decis să nu mai vorbesc cu ea. M-a jignit, a ţipat la mine şi nu am suportat aceste lucruri. Mi se pare că e corect să ne despărţim atunci când nu ne mai înţelegem nu să ţipăm sau să avem un astfel de comportament. În rest a fost o bună gospodină, nu am ce să îi reproşez, dar acum văd că s-a schimbat şi a devenit răutăcioasă. A spus că le-a luat vile copiilor. Păi ea cântă, iar toţi banii merg la Cornel, îl îmbracă, în cumpără maşini de lux… Casele pe care susţine că le-a cumpărat copiiilor nu sunt pe numele lor. Ileana nu a făcut nimic pentru copiii ei. Vinovat de tot ce se întâmplă este Cornel Galeş şi multă lume din muzica populară ştie realitatea, dar de teama lui nu se implică în acest scandal. Cornel Galeş are legături cu interlopii şi de aceea mulţi oameni tac”, mai spunea, într-un interviu fostul soț al Ilenei Ciuculete.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină

Decesul lui Cornel Galeș a fost anunțat inițial de Doina Belu, nașa lui de cununie, care spunea că a primit un telefon de la un agent de circulație din Spania care a anunțat-o cu privire la decesul acestuia.

Ulterior, Viviana, femeia cu care locuia acesta în Spania după decesul Ilenei Ciuculete, a confirmat informația.

Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească!”, a mărturisit Viviana. Potrivit declarațiilor Doinei Belu, Galeș era în mașină cu încă două persoane, iar el era la volan.

Publicat: 05 Dec. 2019, 10:05 Vedete
Pe aceeași temă