De ce fiica lui Cornel Galeș nu a mers niciodată la mormântul tatălui! ”Măcar să se ducă cu o lumânare nu a fost în stare”

Publicat: 26 nov. 2020, 09:28 Autor: Andreea Voicu Vedete

Finul fostului afacerist a făcut dezvăluiri incredibile, după moartea lui Cornel Galeș. Care este motivul principal pentru care Claudia, fiica lui Cornel, nu a mers niciodată la mormântul tatălui său. În data de 1 decembrie se va împlini un an de la moartea lui Cornel Galeș.

La vârsta de 56 de ani, anul trecut, Cornel Galeș s-a stins din viață. În data de 1 decembrie 2020, se împlinește un an de la decesul bărbatului. El a decedat în urma unui accident pe care l-a avut în Spania, iar vestea a fost, cu adevărat, un șoc. Fiica lui Cornel Galeș, Claudia, nu a trecut pe la mormântul tatălui său, ci doar când a avut loc ceremonia de înmormântare.

Conform Spynews, finul lui Cornel Galeș a declarat faptul că despre Claudia nu mai știe absolut nimic, iar de pomana de an a fostului afacerist se va ocupa fiica Vivianei.

”De pomană se va ocupa fiica Vivianei, pentru că Viviana este în Franța. O să fim acolo prezenți, ea are încredere în noi. Nu am avut timp să dau telefoane. Cum spun eu: „când ești în viață ești bun”. Nu vor veni fiii Ilenei. Sunt cheltuieli mari, trebuie să vină de la Craiova.

Le-am zis că nu va fi nicio problemă dacă nu vor fi prezenți. De Claudia nu stiu (fiica sa), are un sânge mai rece. Mai degrabă a fost fiica Vivianei decât ea. Dar măcar să se ducă cu o lumânare nu a fost în stare. Nu a mers niciodata la mormântul tatălui ei”, a declarat finul lui Galeș pentru Antena Stars.

Cornel Galeș a dus-o la altar pe Viviana

Logodna lor a avut loc într-un cadru restrâns și în mare secret! Blonda Vivi și fostul soț al Ilenei Ciuculete nu erau căsătoriți și la starea civilă, dar îi mai despărțea de asta un singur pas. Nu au mai apucat însă să se căsătorească și la Starea Civilă, în ciuda dorinței lor.

Surse din anturajul lor au declarat pentru Click! că „au făcut o logodnă la biserică, cu un preot apropiat lor, însă departe de ochii curioșilor și într-un mod restrâns. Au participat la eveniment doar câteva persoane, întrucât nu și-au dorit tam-tam, fiind deja, în centrul atenției”.

Sursă foto: captură

Publicat: 26 nov. 2020, 09:28 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă