Parastasul de un an al lui Cornel Galeș, transformat în scandal! ”Arunc eu tot ce ați pus”

Publicat: 02 dec. 2020, 12:26 Autor: Andreea Voicu Vedete

A fost ceartă, după parastasul de un an al lui Cornel Galeș. Comemorarea amintirii fostului soț al Ilenei Ciuculete ar fi trebuit să fie un eveniment liniștit, dar s-a transformat rapid într-o ”luptă”.

În data de 30 noiembrie s-a împlinit un an de când Cornel Galeș nu se mai află printre noi. Tot în aceeași zi, apropiații au făcut parastasul de un an, dar care s-a lăsat cu un ”scandal” între Gina M., una dintre prietenele lui Cornel Galeș, și fiica Vivianei, cea care s-a ocupat de comemorare.

”Am fost la tine, Cornel… Nu aveai lumină și nici flori… Oare numai la 40 de zile, la an, ești căutat? Pentru presă!!… Mai mult, tot ce se pune acolo, se aruncă… de ce? Fraților, lăsați publicitatea și aprindeți o lumină că a murit fără… aici arătați cât îl iubiți… Te rog, Silviu (Lepădat, n.r.), să îmi pui coroana pe mormânt, nu numai florile voastre au loc… Pentru că mâine voi fi acolo și arunc eu tot ce ați pus… Nu-i corect, dar nici la voi nu-i corect”, a scris femeia pe Facebook, arată Wowbiz.

Parastasul de un an al lui Cornel Galeș, transformat în scandal!  ”Nu v-ar fi rușine să comentați”

Fiica Vivianei a răspuns: ”Stimată doamnă, coroana de flori pe care ați adus-o dvs nu are loc pe mormântul lui Cornel. Nu v-ar fi rușine să comentați la toate postările? Și de pe conturi care nu vă aparțin. Nu face nimeni nimic pentru reclamă, nu vă mai preocupați atât, lumină și flori are în permanență, că doar de asta pătim oameni”.

Un alt prieten bun al lui Cornel Galeș a intervenit în „răfuiala” de pe internet: ”Draga mea Gina, ai atins un subiect care mă supără. Eu de câte ori am ajuns din Brăila la București am fost la cei pe care i-am iubit mult. Te rog să nu mai fi răutăcioasă că nu le face bine celor doi și rog pe toți ce fac scandal pe numele lor, vă scot din lista mea de prieteni. Lăsați-i să se odihnească în pace acolo unde sunt”.

Cornel Galeș a decedat în urma unui accident pe care l-a avut în Spania, iar vestea a fost, cu adevărat, un șoc. Fiica lui Cornel Galeș, Claudia, nu a trecut pe la mormântul tatălui său, ci doar când a avut loc ceremonia de înmormântare.

Sursă foto: captură video

Publicat: 02 dec. 2020, 12:26 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă