Cine e bărbatul care a apărut la mormântul lui Cornel Galeș, dar nu a fost la înmormântare

Publicat: 08 ian. 2020, 13:47 Autor: Andreea Voicu Vedete

Mortea lui Cornel Galeș a cutremurat pe toată lumea. Cine a fost bărbatul care nu a apărut la înmormântare, dar a venit la mormântul său.

La mormântul lui Cornel Galeș a avut loc o apariție incredibilă. Un bărbat care nu s-a prezentat la ceremonia de înmormântare a venit, însă, la mormântul bărbatului pentru a-i aprinde o lumânare.

Este vorba despre fiul Ilenei Ciuculete, și anume Cristi Sfetcu, unul dintre cei doi băieți ai ei.

Tânărul locuiește în Craiova și nu are mereu ocazia să vină în Capitală. Însă de data aceasta, bărbatul a venit la mormântul Ilenei Ciuculete, mama sa, și al lui Cornel Galeș. Ba mai mult decât atât, a și notat pe internet printr-un check-in că se află în București. O urmăritoare a și transmis imediat un mesaj: „Sper că ai pus o floare la mormintul celebrei tale mame, artista Ileana Ciuculete”.

Evident, fiul artistei a răspuns: „Speri bine! Pentru asta mergem acolo!”. Este posibil să fi fost însoțit chiar de fratele lui, Mugurel. Fratele lui a fost la cimitir când a fost înhumat Cornel Galeș. În ciuda faptului că se judecau cu Cornel Galeș asupra averii mamei lor, s-au prezentat la cimitir, scrie Wowbiz.

Publicat: 08 ian. 2020, 13:47 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă