Cine a pus mâna, acum, pe averea Ilenei Ciuculete, după ce a murit și Cornel Galeș

Publicat: 15 iun. 2022, 11:01 Autor: Maria Apostol Vedete

După moartea Ilenei Ciuculete, războiul dintre Cornel Galeș, fostul soț artistei, și fiii acesteia s-a mutat de la tribunal. După moartea bărbatului, cei doi băieți ai artistei susțin că au reușit să-și recupereze averea lăsată de mama lor.

După moartea cântăreței, averea strânsă de ea, în toții anii de activitate muzicală, a rămas băieților acesteia, Mugurel și Cristian Sfetcu. Aceștia s-au judecat timp de doi ani cu văduvul artistei, pentru recuperarea unei cote parte, iar instanța le-a dat dreptate.

După ce s-a stins din viață și Cornel Galeș, un executor judecătoresc a vândut apartamentul și băieții și-au putut primii banii.

Apartamentul a fost scos la vânzare cu 68 000 de euro, exact suma pe care instanța a hotărât că trebuie să o primim. Practic, noi am recuperat sumele de bani, mai puțin cheltuielile de judecată și bunurile, care s-au împărțit la moartea mămicii noastre. Drepturile de autor au ajuns la noi”, a declarat, pentru fanatik.ro.

Această vilă a venit cu o avalanșă de datorii”

Înainte de a sfârși și el tragic, într-un accident, Cornel Gales a dorit să facă lumină în acest sens și a dezvăluit ce avere a lăsat, de fapt, Ileana Ciuculete. El a spus că bunurile nu au fost atât de valoroase cum au crezut mulți.

Lucrurile sunt foarte simple. Între mine și Ileana a fost o dragoste matură. Noi ne-am căsătorit la o vârstă și după niște relații anterioare. Asta implică o anumită experiență. Ea făcea parte din categoria femeilor care știau ce vor.

Era foarte determinată, nu puteai să o înșeli la vedere, cum se spune. Am recunoscut că am înșelat-o o singură dată. Eu timp de 26 de ani nu am lucrat decât o scurtă vreme în alt domeniu. Ileana Ciuculete și cum mine am avut o căsătorie atipică…Ea a lăsat o mică vilă, care s-a vândut. Această vilă a venit cu o avalanșă de datorii. Ea trebuia vândută acum cinci ani, nu pe patul de moarte, așa cum se vehicula. Ileana nu a avut niciun cont. Ca avere, a fost acest imobil care trebuia vândut de multă vreme, în legătură cu aurul, noi cumulam niște bijuterii personale. ”, a marturisit Cornel Gales.

 

Publicat: 15 iun. 2022, 11:01 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă