Mesajul fiicei de suflet a Ilenei Ciuculete, la trei săptămâni după înmormântarea lui Cornel Galeș: “Condoleanţe pentru cei care mor de grija mea!”

Publicat: 07 ian. 2020, 07:59 Autor: Andreea Voicu Vedete

Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete a postat pe rețelele de socializare un mesaj halucinant!

Acest mesaj vine la trei săptămâni de la înmormântarea lui Cornel Galeș, după ce a murit într-un accident de mașină.

Codruța Floricel, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete, a postat un mesaj la început de an pe rețelele de socializare care pare a fi destul de intrigant: ”Condoleanţe pentru cei care mor de grija mea!”.

Fetei i s-a reproșat că nu a mers la înmormântarea lui Cornel Galeș, iar aceasta a explicat și motivele pentru care nu a vrut să facă acest lucru.

„Mare foc ce aveam eu de Galeș. Vă daţi seama, mare suferinţă, mă….Ce vă mai place să fiţi falşi! Eu pe ea am iubit-o, nu pe el, clar !!!! Ce trebuia să fac, să mă duc eu la înmormântarea lui???”, a postat Codruţa.

„Păi cine era şi ce era cu mine? Nu au fost rudele lui, prietenii lui de stătea cu ei la masă şi bea şi mânca, dar eu ? Ce să caut? L-am respectat doar pentru că a fost soţul ei, atât! De unde atîţia fani ai lui Cornel Galeş?”, a continuat Codruţa Floricel.

“Toti sunt înfocaţi pe internet, dar la înmormântare au fost 10 persoane. A cântat cu ceva? Nu! Doamne. Nu am nicio treabă eu ! Şi nici nu mă interesează subiectele astea. În schimb, când a murit ea a fost altceva! Atunci a plâns multă lume…”, a încheiat fata de suflet a Ilenei Ciuculete.

Publicat: 07 ian. 2020, 07:59 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă